Grand Cinema & More va transmite live concertele Festivalului George Enescu

Pentru toți cei care nu au prins un loc în minunata sala a Ateneului Român pentru Festivalul Internațional George Enescu, ca să să-și inunde sufletul și ochii de fericire, Grand Cinema & More, în colaborare cu 4 cinematografe din orașele Constanța, Oradea, Pitești și Cluj Napoca, va pune la dispoziție o selecție de concerte din cadrul festivalului.

O selecție de concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii vor deschide pe 30 august festivalul, care se va desfășura până pe 20 septembrie.

Veți putea cumpăra și rezerva bilete online, pe eventim.ro, până pe data de 12 iunie. Dacă nu le veți achiziționa până atunci, biletele vor fi de găsit online pe grandentertainment.ro sau la casele de bilete din cinematograf. Costul acestora variază de la 20 lei (pentru un bilet individual), până la 225 lei pentru un abonament care va include toate concertele difuzate în cinematograful cu pricina.

Dacă nu ești în București, dar te afli într-unul din celelalte 4 orașe care dețin cinematografele partenere, află că ele sunt: Cityplex din Constanta, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Pitești și Cinema Victoria din Cluj-Napoca.

Sigur, sentimentul de live nu va fi același, dar măcar vei putea să participi într-un fel la acest minunat festival. Este cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu. Timp de 22 zile, pe scenele bucureștene, atât la Sala Palatului, cât și la Ateneul Român, vor fi găzduite 58 de concerte în sali, dar vor fi și evenimente în aer liber.

Sus cultura!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.