Hai cu mine la KFC! (Concurs)

Update: random.org a ales. Câștigători sunt Dorin Irimia și Romulus Carson. Felicitări! O să vă contactez pentru detalii.

Îmi amintesc şi acum prima oară când am descoperit KFC. Se întâmpla acum vreo 14 ani (dacă țin minte bine) eram pe bancheta din spatele unei maşini cu una dintre prietenele mele de atunci, mergeam spre casa ei unde urma să vedem Lord of The Rings.

În naivitatea mea, credeam că usturoiul era elementul picant din ecuație, dar mi-am dat seama rapid ce mă făcea să trec imediat la paharul cu suc: erau aripioarele (evident) picante.

Nu-mi amintesc, în schimb, când a fost a doua oară când am ajuns la un restaurant KFC, dar ştiu că am rămas fana lor de-a lungul anilor. Şi țin să precizez şi să recunosc:
1. sosul de usturoi nu există în țările Europene pe care le-am vizitat, probabil e doar în America.
2. am mâncat KFC în Paris şi în Amsterdam şi am apreciat şi mai mult gustul celor de la noi.
3. de când am KFC drive în cartier, păcătuiesc mai des decât ar trebui (no regrets).

KFC a fost vara asta Sponsorul oficial al tinerilor, dar nu la RIO, ci în restaurantele KFC şi au avut de-a lungul verii o campanie cu produse noi în spiritul brazilian. La finalul ei şi anume pe 16 septembrie (atenție! campania din restaurante durează până pe 8 septembrie, cea cu voturi pentru concurenți până pe 16), KFC devine #sponsorpebune pentru unul dintre cei 10 tineri care au rămas în competiție.

1200x628-2

Şi pentru că, desigur, sharing is caring, am un voucher de 100 lei pe care vreau să-l împart cu 2 dintre voi. Aşadar, dacă vreți să mergeți la KFC cu mine, miercuri seară, 7 septembrie, la ora 19:30, KFC Aviatorilor, trebuie:
1. să-l votați pe unul dintre participanții la concurs (mergem pe încredere?)
2. să-mi spuneți voi cu ce ați vrea să vă sponsorizeze KFC.

Cei doi câştigători vor fi anunțați miercuri dimineață, ora 10:00.

So? Who’s in?

Comentezi?

comments

Related Post

5 Replies to “Hai cu mine la KFC! (Concurs)”

  1. Am votat-o pe Anamaria Teodora, muzica merita toata atentia.

    As vrea să fiu sponsorizat pentru a deveni DJ la un post de radio de aici, din Bucuresti. De când eram mic mi-am dorit să lucrez la radio.

  2. votat Paul Tomosoiu. pe mine as vrea sa ma sponsorizeze KFC cu banii necesari pentru amenajarea unui loc de joaca in curtea Școlii Gimnaziale Speciale pentru Surzi Numărul 1 Bucuresti. Macar cu o parte din bani, cu restul poate o rezolv cu Asociatia ClubFord Romania, asociatie cu care am mai facut proiecte la aceasta scoala.

  3. Am votat pe…. Anamaria Teodora! Muzica este tot ce conteaza. As vrea sa fiu Sponsorizat de KFC cu un ustoroi pe zi timp de 2 ani :)) Big deal .. for me:) Multumim de concurs Andra & KFC !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.