Hai la The Color Run în Mamaia! Concurs

Later Update:

Căștigătoarea este Diana. Felicitări!

blog1

blog2

Prin definiție vara înseamnă culori, înseamnă mare, soare și distracție.  Ce ai spune dacă le-ai combina pe toate cele 4 într-un singur weekend?

The Color Run s-a lansat în 2012, și a ajuns pentru prima oară-n România anul acesta. A trecut prin Cluj, dar și prin București, unde cam așa a arătat cursa celor mai fericiți 5 km pe care i-ar fi putut cineva alerga vreodată.

Acum, cursa euforică se mută la mare, în Mamaia, pe 26 iulie, adică sâmbătă.

Îmbrăcați în haine albe, vom avea de alergat pe următorul traseu. Și pentru că e mai frumos să alergi în doi, și poate mai sănătos, pentru că te motivează mai mult alergarea, îți dau o invitație dublă pentru eveniment. Lasă un comentariu în care spui că vrei invitația, iar eu voi face joi dimineață o tragere la sorți. Mai multe despre program și alte detalii, găsiți pe pagina de facebook sau pe site.

Și ce e și mai mișto e că va fi și un after party pe plajă, până dimineața! Hai să alergăm în culori!

Deadline: joi ora 12.00.

p.s. Înscrierile se pot face pe site-ul oficial.

The Color Run

Comentezi?

comments

Related Post

9 Replies to “Hai la The Color Run în Mamaia! Concurs”

  1. Hello! Daca ar fi sa merg acolo, as merge clar cu prietena mea cea mai buna, Catalina( da, avem acelasi nume) ca sa alergam cei 5 km colorati impreuna, cum am alergat toata viata colorata impreuna. Noroc sa avem. O zi frumoasa!

  2. Mi-a placut foarte mult ideea acestui eveniment. Am aflat ca a avut loc si in bucuresti, dar eu am auzit de event dupa ce a avut loc si am fost dezamagita ca nu am fost si eu. Dar am acum ocazia sa merg. Iar daca as merge mi-as invita cea mai buna prietena care vine la mare, in vacanta, exact in perioada evenimentului. As fi o surpriza foarte frumoasa pentru ea. :)

  3. Super tare ideea si abia asteptam sa vina maratonul si la mare! De alergat alergam toti in viata asta, dar ar fi minunat sa pot alerga si sa ma si colorez in acelasi timp, iar cireasa de pe tort…e baia in mareeee! See u there!

  4. O relatie frumoasa, implinirea a 21 de ani de viata ce poate fi mai frumos?poate doar sarbatorirea lor intr-un mod atat de colorat si vesel! Sper sa am sansa sa ne vedem in cursa! :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.