Hai să dăm SONORul la maximum la Street Delivery Nights! [Concurs]

Update: Felicitări, Ioana Sandulescu și Cătălin Mandicescu! Mergeți la Street Delivery Nights însoțiți de un prieten/o prietenă. Distracție plăcută!

Știu sigur că anul ăsta se-mplinesc 4 ani de zile de când merg la Street Delivery, dar nu pot să cred că au trecut deja 10 ani de la prima ediție. Pe lângă toate lucrurile faine care se-ntâmplă la Street Delivery (anul trecut am câștigat un bilet la Summer Well pentru că am cântat The National în fața a cel puțin 30 oameni, penibil, da), în fiecare an ne delectăm atât vizual, cât și auditiv.

Anul acesta momentele muzicale se vor muta în cadrul SONOR – Street Delivery Nights, unde vom avea parte de concerte și trupe unul și una: Alexandrina, RATB, byron, LESEB, KUMM, Urma și Sophisticated Lemons.

sonor2

Vreme de două seri, 12 și 13 iunie, începând cu ora 22.00, ne regăsim la Arenele Romane. Și ca să fie totul mai frumos, vă ofer și eu două abonamente duble, ca să vă distrați cu cine vreți voi. După cum ziceam, SONORul va fi la maximum, așa că pregătiți-vă de muzică bună!

Abonamentele sunt limitate, dar găsiți și bilete pe zile, disponibile la intrare. 30 lei (vineri), 35 lei (sâmbătă).

Concurs:

Și pentru că uneori mi-ar plăcea să stau și eu pe scenă și să cânt, vă invit să vă imaginați și voi același lucru și să-mi lăsați în comentariu numele uneia dintre trupele care vor concerta la Street Delivery Nights cu care ați vrea să urcați pe scenă + o mică motivație pentru alegerea făcută. Eu am să aleg byron pentru că știu piesele și pentru că am foarte multe amintiri, mai ales de la primele concerte la care am asistat, deci, există o legătură sentimentală.

Deadline: Luni, 8 iunie, ora 19.00. Câștigătorul îl extrag cu ajutorul random.org. Succes!

Comentezi?

comments

Related Post

28 Replies to “Hai să dăm SONORul la maximum la Street Delivery Nights! [Concurs]”

 1. Mi-ar placea sa urc pe scena cu Alexandrina, pentru ca piesele ei ma fac sa visez in serile in care o ascult.

   1. pentru că sigur găsești o piesă de-a ei potrivită pentru orice stare ai avea. dar cum nu aș putea urca pe scenă vreodată, stau departe de concurs, doar contribui la statistici :D

 2. Mie mi-ar plăcea să urc pe scenă alături de Robin and the Backstabbers ca să dansez cu Vladimir.

 3. As vrea sa urc pe scena cu trupa Les Elephants Bizarre deoarece sunt trupa mea preferata, au cele mai tari versuri si stiu sa tina atmosfera :3

 4. RATB, pentru ca pe cat de mult detest RATB-ul motorizat, pe atat de mult il iubesc pe cel muzical, care-mi face infernul zilnic suportabil.

 5. merg pentru Subcarpati ,sunt cel mai bun playlist pe care il poti avea atunci cand mergi cu bicicleta in Bucuresti,te energizeaza intr un mare fel

 6. As vrea sa urc pe scena cu baietii de la Robin and the Backstabbers ca sa cant melodia “Cand te am cunoscut, Cristina” – dedicatie pentru o buna prietena ;p

  1. Ioana, prietena ta ți-a purtat noroc, pare-se. Poate o iei cu tine la concert. Felicitări, ai câștigat cealaltă invitație dublă la Street Delivery Nights! Îți voi trimite un mail cu mai multe detalii.

   1. Wow, mi-nu-nat! Sa indrazneasca sa ma refuze acum! ;p Multumesc mult. Astept detaliile. O saptamana insorita iti doresc!

  1. Cătălin, felicitări! Tu ai câștigat una dintre cele două invitații duble la Street Delivery Nights. Am să-ți trimit un mail cu mai multe detalii.

 7. Aș urca pe scenă cu Robin and the Backstabbers, pentru că la fiecare concert de-al lor simt că pot să mă detașez de orice.

 8. Alexandrina pentru ca te face sa inchizi ochii atunci cand asculti muzica ei si sa aterizezi pe o alta planeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.