Hai să-nvățăm câte ceva despre social media la Social Media Summit București

Anul trecut, pe când se-ntâmpla Social Media Summit, cred că eu și Simona ne pregăteam să aterizăm de pe placa de snowboard, respectiv schiuri, direct în zăpadă. Nu zicem că a fost rău, că am mai învățat ceva, dar anul ăsta ne-am promis amândouă că nu mai ratăm evenimentul de la București unde se strâng cei mai importanți oameni din online care ne-au pregătit “lecții” de how to and how not to în social media.

Pentru mine o să fie prima ediție de SMS, așa că o să mă duc ca pentru o primă zi de școală, echipată să-mi iau notițe. Mai ales că speakerii sunt oameni pe care i-am ascultat întotdeauna cu plăcere și pe care-i urmăresc (de văzut aici cine cum ce).

Campanii din 2014, tendințe în 2015 în Social Media? Trebuie să aflăm ce soiuri de pisici mai stau în fruntea internetului și dacă bebelușii mai prind la public. Nu, acum serios. O să găsim răspunsul la întrebarea How do You Engage the Connected consumer? și o să aflăm care sunt care sunt campionii social media din România. Așa că merită să veniți, zic eu.

Dacă nu v-ați înscris încă, încercați-vă norocul până pe data de 13 februarie și țineți minte că locurile sunt limitate. Dacă reprezentați o companie sau sunteți persoane fizice, participarea la eveniment este de 75 euro + TVA, iar dacă aveți un blog pe care scrieți de ceva timp, trimiteți un mail la adresa eveniment@revistabiz.ro împreună cu datele de contact (nume, prenume,  telefon, blog).

Puneți- vă data de 18 februarie în calendar și stați cuminți, că acum vine. Evenimentul va avea loc la Hotel Howard Johnson, București, iar înregistrarea participanților se face între orele 9 și 10.

Și dacă tot suntem aici, vă sugerez să vă downloadați ebook-ul gratuit de Managament și Comunicare pe Facebook în 2015, scris de Alex Negrea.

Social Media Summit este, bineînțeles, organizat de Biz, care tocmai s-a întors din Singapore.

Ne vedem acolo!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.