Hai să o asculți live pe Selah Sue! [Concurs]

Update: Câștigătoarea (extrasă cu ajutorul random.org) este Andreea Apostol. Felicitări!

Nu degeaba se spune că esențele puternice stau în sticluțe mici. Selah Sue e unul dintre exemple. O tipă minionă, focoasă, cu niște ochi precum cerul senin de clari, dar cu o energie și în același timp și o liniște pe care nu foarte multe voci feminine reușesc să o transmită.

La B’Estfest, în 2012, am stat în primul rând la concertul ei. Știam cât de jucăușă îi e vocea, însă live m-a lămurit că e de cel puțin zece ori mai bună și că stăpânește totul foarte bine. Mi-a plăcut. A reușit să mă emoționeze în același timp în care a reușit să electrizeze. A fost o reușită momentul.

Selah Sue sau Sanne Putseys pe numele-i real, vine deja pentru a treia oară-n București. De data asta să promoveze un album nou, Reason, pe care-l puteți asculta pe Deezer, ca să-nțelegeți înainte să ajungeți la concert cam cât de frumos poate să cânte această tânără belgiancă.

selah sue1

Câtă energie reușește să transmită însă, e de văzut și mai ales de ascultat live. Pentru asta, vreau să trimit pe cineva la concert. Pe 13 mai, Arenele Romane (Parcul Carol) te trimit să o asculți pe Selah Sue și o să-mi mulțumești pentru asta!

Spune-mi într-un comentariu care dintre piesele Selah Sue îți oferă cea mai bună stare și de ce, iar eu îți ofer o invitație single ca să simți starea și live, atunci când o auzi cântând.

Deadline: Duminică, 10 mai, ora 20:00. Câștigătorul îl anunț în aceeași seară.

Dacă nu ți-ai cumpărat încă bilet, găsești online (pe Eventim.ro) sau în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas sau Cărturești) la prețul de 120 lei sau 150 lei (Golden Ring). La intrare biletele vor costa 140 lei sau 170 (Golden Ring).

Raggamuffin’!

Comentezi?

comments

Related Post

11 Replies to “Hai să o asculți live pe Selah Sue! [Concurs]”

  1. Am ascultat de curand Fear Nothing, varianta live-cred (Live Deezer Session). Nici acum nu-mi vine sa cred ca e vocea ei, total diferita de ceea ce a cantat pana acum.

  2. Can’t take my eyes off you, evident. Iti dai seama de ce… piesa asta ma face sa-mi fac filme dragute, cu chestii romantice&stuff.

  3. Imi place mult This World pentru ca e prima piesa pe care am auzit-o de la ea. Mi se pare ca e o melodie relevanta pentru varsta mea ( e empowering :)) ) si are si un vibe care te face sa canti impreuna cu Selah si sa bati discret ritmul in timp ce o asculti in casti pe drum.

  4. Imi doresc mult mult mult sa ascult melodia Fade Away. Mereu imi imi ofera un vibe bun, ar fi minunat sa o ascult live !

  5. Acum, dupa ce nu mai simt valuri in inima, pot asculta refrenul de la Alone si sa ma inunde seninul unei stari de bine.

  6. Am pe telefon intreg live-ul de la Deezer si o ascult cam in fiecare zi. Piesa “Fear Nothing” imi da o stare de bine, ma motiveaza foarte tare, plus ca imi place foarte mult cum se joaca Selah cu notele joase de la versuri si cele inalte, de pe refren. O ascult cand alerg, dimineata, cand gatesc, oricand. Pe locul doi ar fi “I won’t go for more”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.