Hai să te joci și tu cu bloggerii la Bloggers Lan Party 6! #blp6

Au fost momente-n care am gândit despre prietenii mei băieți care aveau mai mult de 20 ani, că sunt imaturi. Că poate se joacă prea mult, poate le oferă prea puțin timp prietenelor lor, care nu-s la fel de pasionate de jocuri așa cum sunt ei. Că în loc să iasă la bere sau la un fotbal, la o întâlnire romantică, ei stau și se joacă-n fața PC-ului sau pe consolele de PS.

Nu-i înțelegeam. Bine, poate că nici acum nu o fac în totalitate. Recunosc, m-am jucat și eu prin tinerețile mele. Fifa, NFS, Sims. Nu-mi plăcea Counter Strike, dar mă mai jucam Prince of Persia și Mortal Kombat. Da, râdeți, că și eu râd. Era tare demult. Acum sunt mult prea multe jocuri pe care să le mai enumăr, și mai amuzant e că, băieții de 25-30 de ani se joacă aceleași jocuri pe care le joacă și puștii de 10-15. Și uneori se oftică că sunt mai puțini buni decât copiii ăia care se joacă probabil mult mai mult decât o fac ei. Cumva asta le omoară orgoliul.

Și ca să vedeți că-s geloasă, scriu această postare. De ce-s geloasă? Pentru că băieții încă mai copilăresc. Poate sunt și fete gamerițe, dar mai rar le găsești. În timp ce noi ne creăm singure tot felul de probleme, ei se joacă, construiesc, distrug orașe și sunt mult mai liniștiți.

Sâmbăta asta se dă o bătălie între bloggerii gameri și cititorii lor. Se numește Bloggers Lan Party și este deja la a 6-a ediție. #blp6

Eu, bineînțeles, nu-s de nicio parte a baricadei. Dar vă sfătuiesc pe voi, tineri gameri, fie că sunteți fete, fie că sunteți băieți, să participați. O să vă distrați și probabil o să-i și bateți pe bloggeri și o să vă simțiți și mai bine. Vă veți juca FIFA, Team Fortress (știu și eu de jocul ăsta!) și DOTA.

16 bloggeri invitați, așadar, 16 șanse de câștig. Fiecare blogger își va alege câștigătorul care-l va însoți sâmbătă, 15 noiembrie, la Impact HUB Bucharest, în joaca cea de toate zilele.

 1. Alexandru Negrea – http://bit.ly/14cWf0J
 2. Cabral –  http://bit.ly/11hsKJV
 3. Radu Dumitru – http://bit.ly/1ubin5i
 4. Octavian Fulger – http://wasd.ro/
 5. Roberto Teodorescu – http://bit.ly/1xANIzb
 6. Bogdan Epure – http://bit.ly/1qDMYDy
 7. Andrei Zdetovețchi – http://bit.ly/11kckk6
 8. Alex Ciucă – http://bit.ly/1oL2lOO
 9. Cristian Ghingheș – http://bit.ly/1oPIPAP
 10. Vlad Zotta – http://bit.ly/1umk8wv
 11. Radu Tudoroiu – http://bit.ly/1tGAA5q
 12. Cristian Șuțu – http://bit.ly/1wlgBLO
 13. Adrian Anghel – http://bit.ly/1xhdEkH
 14. Blogger înscris la concurs
 15. Blogger înscris la concurs
 16. Blogger înscris la concurs

În decursul zilei de astăzi, Toma va anunța și ceilalți 3 câștigători la bloggeri înscriși la concurs.

p.s. și sâmbătă este și ziua lui Toma, deci o să și sărbătorim!

blp-6-poster1

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri:AMD și Impact Hub.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.