Here’s my number. Call me maybe? [Concurs Carly Rae Japsen]

Later edit: Ramona și Andreea, mergeți pe 5 noiembrie la Sala Polivalentă!

Cât de repede i-ați da numărul de telefon cuiva pe care abia l-ați cunoscut? Hmm…

Sunt sigură că, chiar și dacă nu v-a plăcut refrenul piesei ăsteia, l-ați fredonat măcar o dată. Pentru cei care nu știu, Carly Rae Japsen este autoarea acestei piese care a avut mare succes, atât în străinătate, cât și pe unele posturi locale de radio și TV de la noi.

De ce vă spun toate astea? Coca Cola dă curând startul evenimentelor Coke Stream, iar pe 5 noiembrie, la Sala Polivalentă, va avea loc un concert Carly Rae Japsen, în care cântăreața își va lansa și noul album: E-MO-TION. Accesul la eveniment se face numai pe bază de invitații (limitate) pe care fanii le pot obține prin intermediul platformei Coke Stream saaaau la mine / Cristian Florea pe blog.

carly1

Am două invitații duble la evenimentul de mai sus pe care le voi da celui/celei care-mi spune când și-ar da fără să clipească numărul de telefon unui străin. Lasă-mi un comentariu, până pe 25 octombrie, ora 19, iar eu te invit să mi te alături la show-ul Carly Rae Japsen.

Call me Maybe?

Comentezi?

comments

Related Post

5 Replies to “Here’s my number. Call me maybe? [Concurs Carly Rae Japsen]”

  1. unui strain al carui profil de fb ar fi atat de…agreabil incat m-ar face sa-l vizitez de 2 ori in 30 de min. whaat?! ;))

  2. I-as da numarul de telefon unui barbat pe care abia l-am intalnit daca as avea un feeling fff strong cum ca l-as cunoaste de o viata intreaga si ca as putea sa petrec inca vreo 50 de ani alaturi de el. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.