A început #portretdefamilie, a 4a ediție

Când începi să numeri anii, te întristezi. Dar atunci când numeri cele trei ierni la rând în care ai participat la același proiect făcut cu suflet, ăsta nu e motiv de întristare.

Așadar, pentru mine #portretdefamilie este la a treia ediție. Și este un proiect care reunește oameni. Fie că de abia s-au cunoscut sau se cunosc de ani buni de zile, fie că sunt deja o familie cu acte-n regulă, fie că sunt iubiți sau doar prieteni, fie că sunt străini care se întâlnesc în locul cu pricina.

Îmi amintesc primul an în care am fost la Cafeneaua Tete-a-Tete. Ningea atât de tare și era atât de frig, dar a meritat. Fotografia pe care am primit-o atunci stă acum la mine pe noptieră într-o ramă frumoasă. Și prietenia și amintirile la fel.

 

Mă simt ca fiind parte din familia mare care crește cu fiecare ediție organizată de Cristian. Și asta nu poate decât să mă bucure. Aseară, la întâlnirea cu bloggerii discutam despre cum ne-ar plăcea ca proiectul să mai existe și atunci când noi, cei de acum, vom avea copii și vom veni cu ei să ne fotografiem.

Anul ăsta, #portretdefamilie poposește chiar în Centrul Vechi, la Academia de Biliard (unde e foarte ușor de ajuns). Poți să vii cu cățelul, pisica sau chiar și un animal de pluș (vezi Vaca Verde). Intrarea e gratuită, la fel și printarea pozelor.

Și pentru că e sezonul sărbătorii, al cadourilor, al “iar e bine’, dacă dorești și vrei să faci pe cineva fericit, lasă atunci când vii un cadou oricât de mic într-o lădiță foarte frumoasă pentru unul dintre 60 de copii de la Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ din Bistrița.

Povestea o scrieți voi, fie că e alta sau aceeași în fiecare an.

Hashtag oficial #portretdefamilie, organizat cu ajutorul celor de la DeAltadata și Bitdefender.

afisul-Portret-de-Familie-web

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.