Internetul pe Cartela Vodafone ți-l oferă prietenii (P)

Îmi amintesc și acum felul în care scriam mesajele în școala generală: fiecare cuvânt începea cu litere de tipar, propoziția nu avea spații, ci doar virgule și puncte. Făceam astfel să încapă într-un singur mesaj mai mult de 160 de caractere.

Și pentru că prietenii mei (mi-i alegeam bine) erau mereu în alte rețele, ca să le arăt că mă gândeam la ei, le dădeam mereu câte un bip. Ba chiar, treaba asta cu bip bip (uneori chiar răspundeam la mesaje ca un cod morse – un bip nu, două bip-uri da) am păstrat-o până prin liceu, când aveam un iubit pe care-l puneam să-mi dea bip-uri, de pe sub bancă, la ore fixe. Am aflat mai târziu că se cam săturase de treaba asta, dar nu a vrut să mă supăr pe el, așa că a continuat să-mi facă pe plac.

Îmi amintesc și-mi vine să râd. Mai ales acum, când stăm la telefon zeci de minute, ore-ntregi chiar (mai dau un brb pe messenger, le spun oamenilor că vorbesc la telefon, și mă-ntorc când îmi aduc aminte). Vorbim din baie, de pe balcon, în toiul nopții, dimineața devreme – nu, stai liniștit, m-am trezit acum 10 minute, în metrou, la casca de bluetooth atunci când conducem. Mămaie, care are o vârstă de apreciat, aproape că a schimbat telefonul fix cu cel mobil.

-M-auzi?

-Tu m-auzi?

spiridusul

Și pentru că faptele bune se răsplătesc, Vodafone îți dă trafic de date gratuit și-n același timp, credit pentru achiziționarea unui telefon, și chiar și accesorii gratuite, dacă stai ore-n șir de vorbă la telefon. Cu cât vorbești mai mult, cu atât mai mult internet primești și în același timp și credit ca să-ți cumperi un telefon.

Uneori, când mămaie nu era în oraș, fugăream pisica prin casă ca să o salute în limba miauneză. Acum nu ar fi deloc o idee rea să învăț și mâța să vorbească la telefon.

Poți să primești până la 10 GB de internet dacă te-nscrii în campanie. Când te sună cineva din Vodafone, câștigi 1MB + credit-telefon/minut. Dacă și tu și cel cu care stai de vorbă aveți cartele Vodafone și vorbiți între voi, câștigi și tu și prietenul tău. Însă, dacă cel care te sună e în altă rețea, primești 10 MB + credit-telefon/minut. Unde mai pui că primești la înscriere 5 GB de internet (pentru 15 zile) bonus!

Înscrierea se poate face până pe 31 ianuarie, cu posibilitate de prelungire, iar acumularea și utilizarea internetului gratuit și a creditului pentru telefon se poate face până pe 31 martie 2016. Mai multe informații găsești aici.

Dacă nu ești în rețeaua Vodafone, poți să ceri gratuit într-un magazin sau dealer Vodafone un SIM cu valoare 0 pe care o să poți să-ți folosești internetul pe care-l primești. Trebuie să te-nregistrezi cu numărul pe site-ul Vodafone sau poți să-ți activezi o cartelă mai veche.

Și dacă nu aveți idei de cum să-i faceți pe prietenii voștri să vă sune mai des, vă ajută spiridușul clădirii.

Pe tânărul ăsta cred și eu că l-aș suna…Ui ce pulover drăguț are!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.