iPhone 6s și iPhone 6s Plus, vedetele Vodafone de la miezul nopții (P)

Când mă gândesc la lansările iPhone îmi vin în minte cozile alea inimaginabile din reclamele din USA. Și chiar cred că e așa, nu e deloc o exagerare. Oamenii vin cu noaptea-n cap, dorm la coadă ca să fie primii care cumpără noile telefoane pentru că Apple e un brand în care cred și le oferă astfel toată însemnătatea. Cred că acest devotament ar trebui apreciat.

Aseară, în 15 magazine Vodafone din București, Cluj Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și Pitești, iPhone 6S și iPhone 6S Plus au fost aproape ca niște Cenușărese ale petrecerii, numai că ele nu au dispărut, ci dimpotrivă, au dat startul vânzărilor celor mai așteptate terminale ale momentului în România.

vodafone coada

Cu o oră înainte de miezul nopții, fanii s-au strâns la magazinul Vodafone România din Centrul Vechi (Lipscani 27) pentru a asista la un nou eveniment de lansare iPhone, pe care Vodafone le susține încă din 2011. Înghesuială mare, monșer, oamenii sunt curioși să vadă cu ce vine nou pe piață noul iPhone 6s/Plus. Și pare că e promițător de fiecare dată, pe principiul: The only thing that’s changed is everything.

Ce mi-a atras atenția la noile iPhone este experiența 3D. Aseară nu am apucat să mă joc cu telefoanele, dar mi-ar plăcea să văd care e sentimentul pe care-l oferă această nouă opțiune. Mi se pare interesant că poți să alegi să tragi cu ochiul pe site-uri înainte să le deschizi, pe poze pe care le-ai făcut în trecut în timp ce privești poza pe care tocmai ai făcut-o și multe altele. Treaba asta se numește și foarte drăguț: Peek & Pop.

Începând de astăzi, telefoanele sunt disponibile în întreaga rețea de magazine Vodafone și ale partenelor, și pentru că de pe astfel de dispozitive nu poate lipsi internetul, ele vin la pachet cu SuperNet – inovația în utilizarea serviciilor de internet mobil cu viteze ridicate și protecție completă.

Prețurile pentru noile jucării de la Apple sunt: iPhone 6s la abonament RED 89 (convorbiri/sms-uri nelimitate în orice rețea națională, 10GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute/roaming pe lună + 1.5 GB/lună trafic de date în roaming – un lucru foarte important pentru cei care călătoresc, și acces la filme și seriale HBO GO și muzică prin Zonga) la 0 euro, iar iPhone 6sPlus la același abonament, la 99 euro.

Cu cei de la Vodafone am mai avut ocazia să mă-ntâlnesc la Webstock, evenimentul pe care l-au și sprijinit și am aflat că sunt rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mpbs. Felicitări, Vodafone!

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “iPhone 6s și iPhone 6s Plus, vedetele Vodafone de la miezul nopții (P)”

  1. Nu au specificatii prea impresionante dar sunt suficiente pentru a se misca perfect in orice situatie, cu greu vei gasi un iPhone(cel putin din ultimele aparute) care sa se blocheze. Pe langa asta, vad ca au adus si vor aduce noi tooluri foarte utile. De asemenea, chiar si camerele putin demodate privind numarul de megapixeli fac diferenta prin tehnologie. Eu una cred ca isi merita admiratia si vanzarile.

    1. Adevărul e că, da, nu prea se blochează, de fapt, deloc. Au și motive pentru care și le merită, deși uneori prețul cu care vin e exagerat, dar na, e un brand f.mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.