iTUX, primul serviciu online care închiriază ținute pentru bărbați

Îmi amintesc şi acum cu ce era îmbrăcat Alexandru Neştian prima oară când l-am văzut. Şi nu pentru că țin minte astfel de lucruri, ci pentru că el e unul dintre cei care ține cont mereu de cum îşi asortează hainele din cap până în picioare şi nu dă greş niciodată.

De ce povestesc despre Alexandru? Pentru că el, dincolo de pasionatul de modă masculină, este și project managerul unui business gândit special pentru bărbați: iTUX.

Ce este iTUX?

Primul serviciu ONLINE care închiriază ținute de ceremonie pentru cei care se plictisesc să caute ore întregi haine în mall-uri sau magazine de specialitate. După experiențele de ore întregi cu iubitele la shopping, era momentul pentru un astfel de business.

Ținutele sunt de la evenimente corporate, baluri, evenimente cultural – artistice, până la, bineînțeles, nunți (fie că ești tu norocosul sau cel mai bun prieten al tău). Un research arată că sunt peste 70.000 de nunți pe an; să nu spunem că toți au nevoie de o ținută specială pentru astfel de ocazii, dar măcar jumătate dintre ei.

iTUX nu doar închiriază, ci și vinde produsele disponibile sau le realizează la comandă în sistemul made to measure.

Cum funcționează?

Participi la orice fel de eveniment elegant, la care se cere “black tie”? Îți poți pregăti o ținută completă – sacou, pantaloni, cămașă, pantofi și chiar și alte accesorii – direct pe itux.ro. După ce le porți, produsele le vei returna prin intermediul unui curier (exact așa cum le vei și primi). Peste 500 de produse pot fi închiriate.

În ceea ce privește costumele, ele sunt disponibile în 10 modele (nuanțe diferite de gri, albastru și negru) + 10 modele de sacouri, disponibile pentru măsuri între 44 și 60.

4 pași: alegi online, iei propriile măsuri, comanzi și returnezi. Costurile de închiriere încep de la 400 lei, iar costumul/ținuta ajunge cu o săptămână înainte de eveniment. Se poate comanda (prin intermediul site-ului) și la nivel național. Dar dacă vrei să fii sigur că vei închiria ceea ce îți trebuie, poți merge în showroom-ul iTUX din București. Acolo poți cumpăra sau doar proba unul dintre produsele existente.

Unde mai pui că au și o reclamă foarte foarte faină!

Comentezi?

comments

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.