Kultur SWAPMEET- Hai să facem schimb de haine!

Acum când scriu, îmi dau seama că eu nu am făcut asta niciodată. Nu am făcut schimb de haine cu prietenele mele, nici măcar în copilărie. Nu știu de ce. Nu găsesc motiv. Singurele haine pe care aș putea spune că le-am primit la schimb (deși eu nu am dat nimic înapoi) au fost și mai sunt de la rudele mele de sex feminin.

Dar schimbul de haine e o modalitate foarte mișto de a găsi lucruri care s-ar putea să-ți placă. Și băieții de la Kulturhaus s-au gândit să facă un astfel de târg.

Pe 6 și 7 decembrie, în Kulturhaus, se-ntâmplă târgul de social-sharing unde oamenii pot aduce la schimb hainele pe care nu le mai poartă și pot pleca acasă cu haine din alte garderobe. Conceptul e simplu. Tu aduci o haină pe care nu o mai porți/care ți-a rămas mică/care nu-ți mai place și dacă găsești ceva pe placul tău, pleci cu haina acasă.

559661_793189877397554_3104628982570376566_n

Târgurile de tip SWAPMEET sunt foarte populare-n Berlin, unde oamenii sunt învățați încă de tineri “the value of sharing”. Așadar, SWAPMEET ar putea fi un manifest anti-consumerism, dar și un prilej de socializare. Așa că, vino și cunoaște-l pe cel care are gusturi asemănătoare cu ale tale și găsește și o haină pe măsura ta. Hainele care rămân în urma evenimentului vor fi donate oamenilor nevoiași în preajma sărbătorilor de iarnă.

Sharing is Karing. Schimbă o haină pentru o haină și primești un zâmbet la pachet!

Kulturhaus e deschis și vă așteaptă. Alte detalii despre eveniment le puteți găsi aici. Intrarea la eveniment va fi liberă.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.