Kyla La Grange, păcatul dulce și de neuitat

Joi seara, cam o oră și jumătate, în Biserica de Argint de pe Calea Plevnei, s-a păcătuit. Cu privirea și cu urechile. Și nu, nu doar domnii care au zâmbit pe tot parcursul concertului, în special cei care și-au rezervat un loc în față, ci și domnișoarele care ar fi vrut să fie în pielea (sau pe pielea) londonezei Kyla La Grange.

Când a intrat pe scenă în combinezonul negru, care-i lăsa golașe atât brațele (cu cele două tatuaje fine pe interiorul lor), cât și picioarele subțiri, publicul a aplaudat frenetic. Erau vrăjiți. O priveau numai pe Kyla și aveau și de ce. Dar dincolo de the looks, cântăreața de aproape 28 ani (nu i-ați da nici măcar 23), are și the voice. E o apariție completă.

Unduirile pasionale, buzele roz pal, părul răvășit și sex appeal-ul cântăreței (și nu numai, căci nici băieții din trupă nu s-au lăsat mai prejos), nu ne-au făcut însă să uităm scopul cu care am plecat la bun început spre Silver Church. Concertul din București a fost o bucurie chiar și pentru ei.

“We were told that the public in Romania is quiet, but you guys are fucking awesome!”

Am auzit piese de pe ambele albume, deși Kyla ne-a mărturisit că este mult mai îndrăgostită de albumul vechi, și publicul era de acord cu asta. După terminarea concertului cântăreața a postat pe contul de twitter fotografia următoare, unde toată trupa purta niște pălărioare cu specific românesc.

Mesajul:

Ce mi-a plăcut cel mai tare a fost să aud o sincronizare a vocilor. Aproape toată trupa a cântat cu Kyla. Vocile lor se completau și cred că o astfel de prestație te face să te bucuri mai mult de un concert. Și de instrumental, pe care uneori-l pierzi din vedere din prea multă atenție acordată vocalului. Dar tobele s-au auzit minunat aseară. Mai ales pe Heavy Stone. 

Surprinsă în repetate rânduri de prestanța publicului, de interesul pentru muzica ei, Kyla a fost vizibil emoționată, mai ales la bis, când s-a întors singură pe scenă, și când publicul a încurajat-o să cânte Vampire Smile, pe care l-a interpretat acoustic, și a fost și cel mai frumos moment al serii. Vocea ei clară și puternică, aproape flawless, voce pe care nu ai aștepta-o de la a paper doll, cum se autocaracterizează-n piesă, ne-a făcut să rememorăm iubirile pierdute și a avut grijă să ne pună și pielea într-un cadă cu apă rece.

Felicitări, InterArtist pentru alegerea făcută, Radio Guerrilla pentru promovare, și binînțeles, Silver Church pentru aceeași primire călduroasă, ca de fiecare dată.

Playlist

 1. Fly
 2. Get it
 3. I don’t hate you
 4. To be Born
 5. Lambs
 6. Maia
 7. The Knife
 8. Woke up dead
 9. I could be
 10. Been Better
 11. Heavy Stone
 12. Catalyst
 13. Walk
 14. Walk through walls (acoustic)
 15. I’ll call for you
 16. Call your Teeth
 17. Talking Heads (Cover)
 18. Cannibals

Bis – Vampire Smile (acoustic, solo)

Pe final, vă las un interviu în exclusivitate luat de Alexandru Anghel pentru emisiunea Îmi place să Log Out cu Kyla La Grange.

foto: Mahmur.info (curând și pe site)

Comentezi?

comments

Related Post

1 Reply to “Kyla La Grange, păcatul dulce și de neuitat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.