La Roaba de Cultură se citește la firul ierbii

Unul dintre lucrurile care-mi lipsesc din copilărie este nepăsarea cu care mergeam vara în picioarele goale. Pe drumurile de la țară, pe iarba care mă gâdila și care era uneori destul de rece când se-nsera. Tălpile rămâneau întotdeauna curate, paradoxal, și parcă erai și mai sănătos decât în vacanțele pe care le petreceai pe tarlaua din spatele blocului.

Și pentru că a venit vara (finally!), avem ocazia să ne mai amintim un pic de copilărie și să petrecem niște timp în iarbă. Și putem să luăm cu noi și o carte. Sâmbăta asta, pe 13 iunie, la Roaba de Cultură, are loc evenimentul Citim în iarbă.

Ia cu o tine o carte bună, una pe care o citești acum sau pe care poate vrei să o dai la schimb sau chiar să o donezi, și o pătură. Apoi vino la Roaba de Cultură și apucă-te de citit. E un moment foarte bun să te relaxezi. Iar dacă nu vii pregătit de acasă, să știi că găsești acolo, atât hamace, perne și chiar și cărți.

Citim în iarbă începe la 10 dimineața și se termină cu vreo 2 ore înainte de apusul soarelui. Pe lângă activitatea de lectură, se vor întâmpla și ateliere de comunicare emoțională “Zâna Norilor”, se vor face, după cum spuneam, și schimb de cărți, concurs de citit-viteză în perechi (între părinte-copil) și multe altele.

Orange organizează un atelier împreună cu voluntarii de la Salvați Copii pentru utilizarea în siguranță a Internetului. Părinții vor fi provocați la un concurs și vor premia cea mai bună idee pentru protejarea copilului în mediul online.

Pentru toți cei care vor participa la Citim în iarbă vor fi premii și surprize, iar intrarea este liberă.

Citim în iarbă este un eveniment creat, organizat și iubit de agenția de PR Deci se poate și sunt deja la al patrulea eveniment.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.