La Webstock se leagă prietenii

Deja număr 335 de zile de la primul meu Webstock. (Să nu uit: mulțumesc, Radu pentru ediția de anul trecut!)

Post by HP.

Dacă dăm timpul înainte cu o lună, anul trecut pe vremea asta, ori dormeam ori eram nerăbdătoare să se facă dimineață, ca să mă-ntâlnesc din nou cu prietenii (Blaș, Cristian, pe Simona am cunoscut-o la Webstock și Ștefania) pe care mi-i făcusem cu o seară înainte.

În seara de 26 septembrie am făcut cunoștință cu niște oameni din online pe care-i urmăream, dar cu care nu avusesem ocazia niciodată să vorbesc față-n față. Treptat, i-am cunoscut mai bine și am devenit prieteni. Cum am devenit prieteni? Am petrecut aproape toată ziua la Webstock, și ne-am dat seama că avem pasiuni comune, așa că, am hotărât să povestim mai multe și după eveniment.

Pentru că am fost mai responsabilă și m-am înscris din timp la cea de-a 7-a ediție Webstock, nu o să sărbătoresc doar cea de-a doua ediție Webstock pentru mine, ci și aniversarea unui an de când îi știu pe ei.

Anul ăsta voi fi blogger acreditat  la cea mai mare conferință de Social Media din România, care va avea loc anul acesta pe 26 septembrie, la JW MARRIOT BUCHAREST GRAND HOTEL. Dacă ești blogger sau lucrezi într-o companie, înscrie-te și tu la eveniment.

Pe 26 septembrie mă trezesc dis-de-dimineață, pregătită ca pentru școală, și mă-ndrept către locul unde anul trecut am învățat ce înseamnă să fii ambițios, unde am ascultat povești, unde am găsit oameni cu care am împărtășit aceeași experiență.

Dacă ai un proiect care se-ncadrează în categoriile următoare: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications,  Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging și pe care nu l-ai prezentat în niciuna dintre edițiile precedente Webstock, o poți face până pe 1 septembrie.

Și da, Webstock este un bun prilej de a-ți reîntâlni prietenii și de a cunoaște oameni din industria comunicării și social media. De a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40 de cărti de vizită de-a lungul zilei.

Ne vedem pe 26 septembrie, da?

Vă las și programul aici.

Comentezi?

comments

Related Post

3 Replies to “La Webstock se leagă prietenii”

  1. Anu’ ăsta sosesc și eu la primul meu Webstock. Și sunt tare încântată să vă văd și eu pe voi, oamenii mei citiți din virtual. Voi fi the lonely person din colț, neștiind pe nimeni. :P

    See ya there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.