Lipton Ice Tea te trimite la Tomorrowland #verdelamuzica

Când vine vorba de muzică, sunt prima care ciulește urechile la noutăți. Cu atât mai mult atunci când aud de inițiative neobișnuite din partea unor branduri care se asociază în orice fel cu muzica.

Recunosc, sunt câteva festivaluri în lumea asta pe care, ca orice meloman, mi le-am trecut pe lista de to attend to once in a lifetime. Dar, paradoxal, Tomorrowland nu se afla până acum pe această listă, deși este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume. Deși biletele se vând la câteva minute de la punerea-n vânzare, și deși atmosfera este de-a dreptul nebunească (am tot văzut videoclipuri pe youtube), nu m-am gândit că aș vrea să merg în Belgia ca să iau parte la el.

Anul acesta, între 22-24 iulie, are loc cea de-a 12-a ediție Tomorrowland, iar Lipton Ice Tea îți spune că ai #verdelamuzica și te trimite în Boom, Belgia, ca să ai parte de experiența festivalului direct acolo!

Ce e de făcut?

La fiecare început de săptămână, până la finalul acestei luni, în ordinea de pe tricou: Zmentă (care deja și-a anunțat câștigătorii – Elena, felicitări!), Naguale, DJ Optick și Pandutzu vor face o serie de provocări pe pagina Lipton Ice Tea și vor oferi celor mai creativi doi fani posibilitatea de a merge la festivalul verii. Așadar, până pe 26 iunie stați cu ochii pe pagina de facebook Lipton Ice Tea și vedeți la ce provocări trebuie să răspundeți.

Până pe 5 iunie, responsabil de #takeover este DJ Optick, iar apoi programul este următorul:

–   6 – 12 iunie: provocare Pandutzu

–   13-19 iunie: provocare Naguale

–    10-26 iunie: provocare Lipton Ice Tea

12 experiențe la Tomorrowland, 12 fani care vor merge în gașca Lipton Ice Tea. Ei vor beneficia de one day pass la festival, de transport și cazare. Regulamentul îl găsiți în totalitate aici. #verdelamuzica

p.s. trebuie să-ncercați noul Lipton Green Ice Tea Mint Lime. E foarte bun!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.