I Love Bucharest – un proiect ROD și Cărturești

Mă trezesc uneori spunându-mi că orașul ăsta ar putea fi mai frumos dacă am fi mai buni și mai interesați de tot ce se întâmplă în jurul nostru. Îmi spun asta în timp ce mă uit cu câtă nepăsare trecem unii pe lângă ceilalți. Ironic, nu?

Dar apoi ajung acasă și dau de proiecte ale unor oameni frumoși care îmi spun opusul: I Love Bucharest. Cu bune și cu rele, am tot repetat asta, Bucureștiul e acasă. Și nu poți decât să-l iubești și poate să și-l urăști în același timp. Cine mă îndeamnă să-mi iubesc orașul o face și tare frumos, printr-o colecție de tricouri.

I love Bucharest este un proiect ROD care își dorește să promoveze Bucureștiul și spiritul lui nemaiîntâlnit prin ochii câtorva artiști autohtoni: Ioana Șopov, Paula Rusu, Alexe Popescu, George Roșu și Pisica Pătrată. Ei sunt primii care semnează aceste tricouri, iar ilustrația pentru cutie este realizată de Bogdan Ceaușescu. Dar surprizele vor continua, iar artiști se vor alătura proiectului. Soon!

463354-0

Scopul? Desigur, promovarea Bucureștiului. Produse create în România, cu amprentă autohtonă, cu artiști talentați pentru un oraș mai frumos și plin de momente pe care să ni le oferim. “ROD Cărturești continuă eforturile de a schimba atitudinea consumatorilor față de produsul creat în România, investind în linii exclusive de produse Cărturești realizate în colaborare cu artiști și designeri români.”

Toate tricourile le găsiți pe I Love Bucharest – carturesti.roCel semnat George Roșu este și preferatul meu.

I love Bucharest | A call for a city we love, powered by ROD Cărturești

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.