M-am simțit #cainvacanta pe străzile Bucureștiului

Refuz să cred că se termină vara. Nici nu am simțit când a trecut, și mai sunt atâtea de făcut. Deși am rămas în București la final de anotimp, pot spune că am făcut tot felul de activăți care m-au invitat mai degrabă să mă simt #cainvacanta, una prelungită aș putea spune.

Mă ameninț de ceva timp că o să-mi cumpăr bicicletă. Deși vara asta a fost atât de cald că nu-ți venea nici măcar să ieși din casă, dărămite să te plimbi prin soare cu bicicleta, tot simțeam nevoia să mai ies la pedalat, așa că, am găsit momentul potrivit, paradoxal: într-o zi cu nori, picături de ploaie, îmbrăcată doar într-o cămașă și un tricou, și alături de alți 15 oameni.

andra2

Dar a fost cea mai faină experiență de mers cu bicicleta de până acum! Sincer. Din două motive.

1.  Aveam teamă de mers pe străzi, printre mașini, în orașul super-aglomerat, deși mă uit mai mereu cum pedalează copiii ăștia (Cristian Florea, Arielu, Alex Damian etc) fără nicio frică, pe mine mă sperie gândul că s-ar putea ca cineva să nu mă observe în trafic și să dea peste mine sau m-aș putea dezechilibra și aș putea să ajung sub vreun autoturism. Dar s-a dovedit a fi chiar palpitant.

Un șofer de autobuz chiar ne-a făcut cu mâna și ne-a zâmbit. Pentru astfel de momente merită să riști (evident, cu limite) + am văzut atât de mulți bicicliști pe parcursul itinerariului.

andra4

2. Am mers aproape 12 km! Nu am mai mers niciodată atât de mult cu bicicleta. Unde mai pui că, am senzația că e prima oară când am mers pe pista special amenajată pentru bicicliști. Și în plus, am pedalat cu opriri în locuri pe lângă care treceam mereu și mă-ntrebam: aici ce o fi? Cel mai bun exemplu este Biserica Grecească, pe care am admirat-o mereu de la distanță, dar nu am avut niciodată un răspuns la întrebarea mea, asta pentru că nu am căutat cum trebuia.

Și, pe lângă asta, i-am avut alături pe cei de la Bike Chic *care fac niște evenimente foarte faine cu bicicletele prin capitală* și am pedalat la invitația KFC. Dacă v-ați întrebat de ce, ei bine, pentru că, vara asta cei de la KFC și-au propus să ne facă să ne simțim #cainvacanta chiar dacă noi suntem prinși cu treabă-n oraș și nu putem evada.

Dacă-ți încarci pe hashtag-ul #cainvacanta o poză asemănătoare cu cel din clipul KFC, poți să câștigi prin tragere la sorți o vacanță în Grecia, Italia sau Spania. Dacă nu vrei, poți doar să-ncerci produsele de vacanță – Italian Twister, Greek Salad și Hot Box cu Piri Piri Wings.

andra5

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.