Mergi la UNTOLD? Absolut!

Dintotdeauna mi-au plăcut poveștile. Am citit, am visat, am încercat să mă transform în personaj al cărților pe care le citeam și am trăit și eu povești la rându-mi.

Acum un an primeam un mail care începea așa, aproape ca o scrisoare, dar care conținea o poveste:

Dragă Andra,  

Ești pregătită pentru un drum ABSOLUT către tărâmurile UNTOLD?

Da! Cum să nu fiu? Am povestit cât de frumos a fost, atât drumul, cât și întreaga poveste UNTOLD la prima ediție pe aici pe undeva. Anul ăsta, însă, cei de la ABSOLUT continuă ce au început frumos la prima ediție a festivalului printr-o altă provocare: Absolut Creator.

De această dată nu mai visăm la zmei şi eroi de poveste, ci ne mutăm într-un cosmos mental, care este de fapt un joc care se transformă-n realitate. Ce-ți aduce acest joc? 360 de locuri de cazare în Absolut Camp și 100 de abonamente pentru cele 4 zile de festival.

E simplu. Intră pe www.absolutcreator.ro, fă-ți cont, intră în joc şi transformă-te într-un creator al unei instalații absolute. În spatele ecranului, fanteziile discrete se transformă în forme pe perete, iar imaginația ta va lua conturul unor lumini, proiecții și concerte electronice. Toată această aventură o vei putea explora pas cu pas la Untold, care are loc anul acesta între 04-07 august, unde altundeva decât în Cluj <3

A, și să nu uit, bineînțeles. Noua sticlă limitată ABSOLUT – Untold. E foarte colorată!

20160624145122-01

Ne vedem acolo?

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Mergi la UNTOLD? Absolut!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.