MobiFest sau cum ajungi la consumatorul de mobile media

Îmi amintesc de primul meu telefon. Bine, telefoane, pentru că tot timpul se-ntâmpla ceva cu ele și ajungeam să le schimb destul de des. Și primeam același telefon. Dar știu cât de îngrădiți eram în folosirea lor: mesaje și sunat. Cam asta era. Nu aveam posibilitatea să-mi pun mp3-uri pe telefon, așa că ringtone-ul meu era un orăcăit de broască. Acum am înțeles de ce urăsc broaștele, cred că m-a marcat destul de mult sunetul ăla.

Nu-mi amintesc ce telefon aveam acum 8 ani de zile, dar cu siguranță nu eram pe la evenimentele Evensys, căci eram prea mică și neștiutoare pentru asta. Dar da, acum 8 ani de zile, ei făceau primul eveniment despre mobile din România, Mobile Marketing Conference. Acum, tehnologia este și mai avansată, așadar, mediul mobil crește din ce în ce mai tare în cât mai multe direcții. Marketing, vânzări de pe mobil și evident, social media.

Companiile și brandurile pun mult preț pe partea de mobile, așadar scopul conferinței MobiFest este întocmai acela de a vedea ce direcții de dezvoltare urmăresc acestea.

Conferințele și seminariile #mobifest15, ce vor avea loc pe data de 13 mai,vor urmări trei mari tendințe:

Innovation In Mobile, unde se va vorbi despre folosirea mediului mobil în campaniile de PR, Sales, Marketing, Social Media, despre noi abordări, idei și instrumente pentru marketeri. Despre dezvoltarea noilor aplicații mobile de pe plan local și global și despre cum se vor putea promova și monetiza se va discuta în cadrul secțiunii de Building Better Apps. Și nu în ultimul rând, Creative Campaigns sau despre ce ne face pe noi, cei care nu mai lăsăm smartphone-urile din mână, să dăm click pe bannere pe care le găsim pe mobil. Aici se vor analiza studiile de caz de succes din mediul mobil și cei care au avut curaj să integreze acest canal în campaniile lor.

În cadrul MobiFest va avea loc și ce-a de-a treia ediție Mobile Awards Romania, care va premia cele mai creative si inedite aplicatii și campanii din mediul mobile, realizate în Romania în ultimul an.

Te poți înscrie până pe data 24 aprilie aici. Informațiile se vor actualiza, așa că mai dă câte un refresh până atunci.

Așadar, 13 mai, la Crowne Plaza. Ne vedem, butonând mobilele, acolo!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.