Until the morning… cu Rob Garza (Thievery Corporation) Dj Set la București

Când muzica e atât de bună încât corpul tău știe să se miște chiar dacă n-ai mai dansat niciodată în viața taspune Alex despre Thievery Corporation. Ce-i drept, muzica asta are ceva care te face să te miști într-un mod anume, așa, un dans unduit, cu ochii-nchiși, cu coapsele care să se miște ca și când ar fi atinse de o pereche de mâini care vor să te conducă undeva. Simți ce spun?

Anul trecut, Thievery Corporation a poposit și pe la noi prin țară, dar am ratat momentul și tare rău mi-a părut, mai ales că ascultasem destul de mult ultimul album, Saudade, care-mi și plăce(a) foarte tare. M-am bucurat, însă, foarte mult când The Fresh, care l-au adus și pe Kygo anul trecut, au anunțat că Rob Garza, membrul fondator al Thievery, vine la București pentru un DJ SET (event)

O să ne plimbăm dansând pe ritmuri de bossa nova, reggae, trip hop, electronică, new wave până dimineața. Creațiile sunt inspirate de culturile și stilurile pe care Rob Garza le-a întâlnit în timpul călătoriilor sale. Și-a dezvoltat un gust muzical impecabil, care e încă în plină evoluție. A deschis chiar și un concert susținut de Sir Paul McCartney împreună cu Thievery Corporation, dar a și ținut DJ seturi în Nepal pentru alpiniștii de pe Everest. Creațiile le găsiți în mare parte pe contul lui de soundcloud.

Sunt atât de multe influențe pe care le pot combina, ca house, dub, new wave și disco, ceea ce mă inspiră să creez mereu ceva nou.”  

Când? 13 februarie, zi cu noroc de data asta, în Club Eden, unde nu am fost niciodată pentru o experiență muzicală, așa că merită încercat. Atmosfera va mai fi susținută și de UFe, muzică cu sound trip-hop, soul funk de la Zicu și un colaj ambiental oferit de băieții de la Khidja.

Bilete vor fi disponibile doar în seara evenimentului, la prețul de 30 lei. Intrarea se face începând cu ora 22.

Până atunci…

Comentezi?

comments

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.