Ne vedem la Untold Festival!

Mi-e dor de Cluj. Deși suntem într-o relație la aproape 500 km distanță, de lungă durată ce-i drept, care se mai lasă și cu ploi atunci când ne vedem (sper să nu fie cazul și anul ăsta), orașul ăsta face parte din regiunea mea preferată din România, așa că abia aștept să mă-ntorc să-l (re)descopăr.

Am dat deja startul pentru sfârșitul ăsta de săptămână. Ne mutăm la Cluj, ca să luăm parte la cea mai mare poveste muzicală de anul acesta, Untold Festival. Feți Frumoși și Ilene Cosânzene ne vor fi gazdele la petrecerea organizată anul acesta în Capitala Europeană a Tineretului.

De data asta, deși totul va fi fantastic, ca într-un basm, nimic nu va fi imaginar. Timp de 4 zile și 4 nopți, între 30 iulie – 2 august, binele va triumfa în lupta cu personajele nefaste.

11705369_416488025220059_4609402462804682346_n

Pe scurt, o să ascult muzică bună, o să dansez, o să vizitez câteva locuri interesante din oraș și voi avea multe alte experiențe. Și pentru că dacă nu ar fi, nu s-ar povesti, o să vă spun câte-n lună și-n stele, despre feți frumoși și prințese, despre băuturi bahice și altele, atât pe rețelele mele sociale, cât și pe blogul lui Cristian, care mi-a oferit ocazia să ajung să ascult muzica pe care și-ar fi dorit el să o asculte.

Pentru că mai AMR doar 1 zi și câteva ore până când începe distracția, mi-am downloadat și aplicația UNTOLD Festival și mi-am făcut programul pe zile. Sunt peste 150 de artiști prezenți, așa că am avut de unde alege. Mă veți găsi cu siguranță în primul rând la Tom Odell, la una din iubirile mele din adolescență – Gentleman, John Newman, Armin Van Buuren, Subcarpați și mulți alții.

Apăi, no, sunt aproape gata. Mai am numa’ să-mi fac bagajul și să-mi iau accentul de ardeleancă și ne vedem direct la Untold Festival! Timp de 4 zile mă voi bucura alături de prieteni de tot ce-nseamnă Klausenburg, cum spun nemții.

Ne vedem pe acolo, sper! #Untoldiscoming!

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Ne vedem la Untold Festival!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.