Nothing But Thieves, Son Lux, Mura Masa și Jessie J la cea de-a șasea ediție Electric Castle

1 martie anul acesta nu vine doar cu primăvara (cel puțin în acte), ci și cu cea de-a doua tură de artiști pe care îi vom vedea și asculta live la cea de-a șasea ediție Electric Castle. Așadar, între 18-22 iulie ne vedem la Castelul Banffy cu: Mura Masa, Nothing But Thieves, Son Lux, Dub Pistols, Groove Armada, Jessie J., Kensington, Elderbrook, The Bloody Beetrots, Faker.

Mura Masa era deja pe lista mea de anul ăsta. Așa că nu pot decât să mă bucur că anul ăsta îi vedem în România și nu trebuie să fugim după ei prin alte orașe.

După Nothing But Thieves am alergat prima oară pe străzile Berlinului, ca să ajung la timp la concert, apoi vara trecută m-am bucurat de un concert minunat și pe domeniul Știrbey. Dar cum se spune… niciodată nu e prea mult Nothing But Thieves. So, yay!

Una dintre obsesiile mele muzicale dintotdeauna este Think Twice de la Groove Armada. Vara asta o să avem ocazia (sper) să o ascultăm și live.

Una dintre recomandările muzicale de săptămâna trecută era Son Lux, iar acum se află și pe lista celor de la Electric Castle pentru cea de-a șasea ediție.

Din trupele românești amintim: Petre Inspirescu, Raresh, OCS, Subcarpați, Vița de Vie, Vunk, The Kryptonite Sparks, Otherside.

Coca-Cola a avut două teasing-uri prin care ofereau și bilete la festival. Cei care au ghicit ce trupe urmau să vină au intrat în tragerea la sorți pentru una dintre cele cinci invitații duble. Am încercat și eu să ghicesc, dar am preferat să nu-mi fac iluzii deșarte.

Prima tură de artiști a fost anunțată deja, iar eu amintesc doar câteva dintre nume: London Grammar, Damian Marley, Wolf Alice, Netsky, Cancer Bats, Dubioza Kolektiv. Tot lineup-ul este de găsit aici, de unde vă puteți achiziționa și biletele. Dacă deții MasterCard, poți să-ți achiziționezi biletul la doar 399 lei. Așa, ca în prima zi de salariu.

Încă 139 de zile. Mai aveți răbdare?!

Foto: Electric Castle

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.