O campanie eSKY ilustrată din Caraibe de doi Instagrameri români

Pot să număr pe degetele de la o mână care au fost campaniile bune de pe Instagram în 2015, cât și brandurile care au avut încredere (și curaj) în Instagrameri să îi ajute să-și crească comunitatea, să aibă mai multă vizibilitate sau să-și atingă targetul de care ei au nevoie. Cu siguranță, despre asta v-ar putea vorbi Robert Katai mai multe, iar eu vă las și un articol în care el răspunde cam la orice întrebare pe care o aveați în legătură cu Instagram.

Ieri am primit un mail cu un comunicat de presă. În titlu nu se specifica nicăieri că e vorba de Instagram (aici aș spune că poate e greșit, poate dacă ar fi fost scris în titlu l-ar fi deschis și mai multă lume), și mi-au atras atenția în prezentarea mailului cele două nume: @yesmyfriend și @visualcri, dar nu oricum, ci alăturate acestei fraze:

Campania va fi ilustrată live, din Caraibe, de instagrammerii români

Modest cum știu că e, îi scriu lui @yesmyfriend, care nu s-ar fi lăudat pe ici pe colo de treaba asta și-i felicit (cumva) pentru reușită, iar apoi deschid și comunicatul de presă. M-am bucurat foarte tare să văd că doi Instagrammeri români merg în Caraibe ca să ilustreze o campanie pentru o companie aeriană.

Și asta din 2 motive: 1) e o deschidere foarte mare și lumea începe să creadă-n puterea Instagramului, 2) sunt instagrameri care nu au job de fotografi – despre @yesmyfriend pot spune asta cu siguranță, ci sunt doi instagrameri care au crescut și care și-au dedicat timp să facă asta cât mai mult, ca să ajungă să aibă o comunitate, de 10k, respectiv 20k pe care să o bucure cu imagini cât mai multe și frumoase. Și asta nu mă poate face altfel decât bucuroasă. Felicitări, în primul rând lor, în al doilea rând eSKY-ului.

Detalii despre campanie:

Pentru a sărbători schimbarea experienței și a site-ului eSKYei s-au gândit să lanseze un concurs care se numește #10anizecidepremii, și este deschis tuturor călătorilor români. Ei vor fi răsplătiți cu o vacanță-n Martinique, Caraibe (acolo de unde vor posta live și cei doi instagrameri) pentru două persoane, un iPhone 6s + un Apple Watch, un Samsung Galaxy S6 + un Pebble SmartWatch, cinci drone-avion, cinci dispozitive cu funcții GPS, zece vacanțe la munte, zece vouchere la Therme și zece brățări FitBit Flex.

Concursul se încheie pe 6 martie.  Tot ce trebuie să faceți este să vă descoperiți personalitatea de aventurier printr-un chestionar interactiv la finalul căruia vei afla ce fel de călător dintr-un film faimos ești și ce tip de călătorii ți se potrivește.

Sper să existe un hashtag pe care să-l putem folosi și noi mai departe în experiențele noastre de călătorit. În rest, thumbs up, eSKY! O să fie cu siguranță o experiență interesantă.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.