Șobolani?! Omul cu Șobolani și aniversarea 2.0 (Concurs)

Later edit: câștigătorii concursului sunt Mirela Purice, Razvan Mot, Alina Popescu, Radu Dorobantu, Carina Emma, Cif Laurentiu, Laura Georgiana, Carmen Tronar

Una dintre foarte puținele trupe de pe la noi pe care am continuat să o ascult chiar şi după ce adolescența mea (desigur, vorbim doar de vârsta oficială aici) s-a încheiat este Omul cu Șobolani. Îmi amintesc că pe atunci mergeam cam la toate concertele de prin parcuri şi festivalurile în aer liber unde cântau şi ei. Pentru că asta era viața de adolescent. Verile ni le petreceam prin sk8 park-uri, mergeam la concerte și ne scriam sms-uri fără spații ca să încapă cât mai mult în 160 de caractere.

Weekendul trecut m-am simțit din nou în aceeaşi poziție când la concertul lor din Form Space (Cluj) m-am trezit înconjurată de puşti, dar şi de veterani, dacă le putem spune aşa, care îi ascultă de mai mult de 10 ani. Şi da, încă mai ştiu versurile. A fost un foarte bun reminder al acelei perioade și m-am distrat chiar foarte bine pentru o seară de sâmbătă în afara orașului.

Anul ăsta OCS împlinesc 2.0 de ani de existență. Iar sâmbătă, 22 aprilie, în Fratelli Studios, sărbătoresc alături de mulți prieteni două decenii de când s-au gândit că ar fi bine să împărtășească muzica pe care o compun și cu altcineva decât vecinii lor. Ce se întâmplă acolo? Multă multă muzică bună, invitați pe măsură (enumăr doar câțiva dintre ei): Pinholes, Theory of Mind, The Kryptonite Sparks, dar și un album cu 20 cele mai votate piese OCS de către public.

Așadar, am 8 invitații pentru opt oameni care îmi spun la ce versuri de la OCS se gândesc în momentul în care citesc aceste rânduri. Un vers, două, indiferent. Dar spuneți-mi care sunt versurile pe care le cunoașteți by heart.

Voi anunța câștigătorii (cu random.org) pe 20 aprilie seara. Stați pe aproape.

Ne vedem la concert! p.s. bine de știut: copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.

Comentezi?

comments

Related Post

14 Replies to “Șobolani?! Omul cu Șobolani și aniversarea 2.0 (Concurs)”

 1. Un fel de-a mai lungi, cea mai frumoasă zi
  Ar fi dac-am mai putea minţi
  Am da ceasul înapoi, ai fierbe două ouă moi
  Mi-ai spune ca-n casă, suntem doar noi

  Sarbatori Pascale fericite!

 2. Forever and always Copilul rebel…

  Sunt partea din tine care stie ce-i bine
  Eu sunt copilul, copilul din tine… *heart*

 3. o sa mor chiar curand
  si O sa-l intanlesc pe batran in curand
  in pamant, in pamant
  ma simt chiar bine, iar bine cu tine
  Mireasa Neagra, maritate cu mine

  1. Felicitări, Mirela! Ești câștigătoarea unei invitații single la OCS, aniversarea de 20 de ani. Te voi contacta în privat pentru mai multe detalii.

  1. Felicitări, Laurențiu! Vei avea ocazia să vezi concertul OCS 20 de ani sâmbăta asta. Te voi contacta în privat pentru mai multe detalii în ceea ce privește invitația (single)

 4. Coca nu poti glumi asa usor cu viata unui om” coca plangea de cate ori pleca, coca spunea mereu ca ma iubea.

  1. Felicitări, Carmen! Ai câștigat o invitație single la OCS, aniversarea de 20 de ani. Te voi contacta în privat pentru a-ți da mai multe detalii.

 5. Da-mi doua palme si hai sa fugim
  Puneti tricoul sa mai si gandim
  Si cauta, cauta, cauta in tine
  Cauta, cauta, cauta mai bine
  Poate, poate ne gasim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.