Padina Fest, festivalul de la înălțime

Prefer marea mai degrabă decât muntele, dar asta nu-seamnă că spun nu unei provocări de a urca la 1500 m, mai ales că știu cât de frumos a fost ultima oară când am făcut asta. Și ambiția de a urca pe munte vine cu recompense.

Din categoria: ce să faci ca să mai respiri aer curat, pe 23 iulie începe cea de-a șasea ediție de Padina Fest, eveniment care te “obligă” să urci pe munte ca să asculți muzică și să te bucuri de natură și de activitățile sportive montane.

Pe timpul zilei veți avea parte de evenimente sportive și activități recreaționale, de la cățărări pe stâncă, rapel, tiroliană până la ateliere de aventură și Maratonul Bucegilor, pe care vă sfătuim să nu-l ratați. Serile sunt dedicate în exclusivitate concertelor.

The Purple Dandies, Gray Matters și Poșta Mare (Timișoara) vor deschise festivalul în prima seară. Vineri va fi rock, așadar, Alternosfera, Luna Amară, RATB și Firma vor continua spectacolul la Padina Fest.

PADINA FEST 2015

Deja tradiționalul concert Șuie Paparude, care va strânge un public numeros, vor cânta sâmbătă seară. Tot atunci și Firkin (Ungaria), Naked (Serbia) cu ritmuri de swing și free-jazz și Niște Băieți, cu șlagărele anilor ’80 în ritm de punk.

Anul ăsta veți avea acces și la Peștera Ialomița, care va fi redeschisă sâmbătă, cu un recital al Cameratei Muntenia, începând cu orele 11.

Pentru cei care iubesc natura și o ocrotesc, acest sfârșit de iulie înseamnă Padina Fest. Totul se-ntâmplă la poalele Munților Bucegi, la 1500 m altitudine. În același timp în care înseamnă distracție, înseamnă și ridicarea gradului de educare montană – conservarea patrimoniului natural.

Partea bună este că bilete mai sunt. E loc pentru toată lumea. Dacă nu v-ați făcut planuri pentru finalul ăsta de săptămână, zic să mergeți să vedeți ce se-ntâmplă acolo.

p.s. sunt și două concursuri până diseară, la Mahmuri și la Pandutzu

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.