#PegasDor îți aduc în diasporă dorul de acasă

Mi-e constant dor. Dor de oameni pe care nu i-am mai văzut, dor de locuri în care am fost și pe care mi-ar plăcea să le revăd, dor de tot ce m-a făcut cândva fericită. Și cu siguranță, dacă aș fi plecat mai mult timp în străinătate încât să existe o despărțire mai mare (ca timp) între mine și orașul în care m-am născut sau chiar și de țară, aș fi avut acest sentiment de dor și pentru acasă.

Și pentru că DORul se îmbină foarte ușor cu plecatul, trebuia să existe un brand care să le conțină pe amândouă ca să iasă o campanie foarte simpatică. Pegas, renumitul brand românesc de biciclete au o campanie foarte simpatică – #PegasDor.

În perioada 12 iulie- 15 august, Pegas are o campanie globală care se numește #PegasDor și prin care cei care au plecat de ceva vreme de acasă se vor putea reîntâlni cu lucrurile de acasă de care le e dor. Ce trebuie să facă românii ca să se înscrie în campanie?

  1. Să se filmeze (nu mai mult de un minut) lângă un obiectiv emblemă din orașul în care s-au mutat
  2. Să se prezinte
  3. Să spună de ce le e cel mai dor (lucru) de acasă
  4. Să încarce filmulețul pe www.pegasdor.ro sau pe instagram, cu hashtag-ul #PegasDor

De ce mi-ar fi dor de acasă dacă aș fi departe de aici? Nu cred că m-am întrebat vreodată. Acum, că tot suntem în sezonul ăsta, cred că mi-ar lipsi mirosul de porumb fiert de la vecinii din bloc, pisica (dacă nu aș lua-o cu mine), de sărățelele făcute de mama, de floricelele pe care doar mămaie știe să le facă atât de bune și să le pună suficient de multă sare încât să-mi placă, de biblioteca mea micuță în care am îndesat multe cărți și cu siguranță asta e doar lista lucrurilor cumva palpabile pe care aș putea-o duce cu mine acolo.

Românii din străinătate au ocazia să se reîntâlnească cu ceea ce le aduce aminte de acasă și cu ceea ce le stârnește dorul, împreună cu Pegas. După data de 15 august, Pegas va aduce celor trei câştigători ai campaniei acel lucru din România de care le era cel mai mult dor, împreună cu o bicicletă, evident, marca Pegas.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.