Pet Friendly Hotels – locul unde și câinele tău e fericit

După cum bine știți (sau nu), am în casă o pisică. Are mai bine de 4 ani și-mi amintesc și acum momentul în care am mers și am luat-o de pe marginea lacului unde stătea de câteva luni. Aveam o rudă care hrănea multe pisici și ne-a spus că ea e cea mai pățită dintre toate. Când am văzut-o prima oară nu pot spune că am îndrăgit-o, deși a fost prima care ne apăruse-n cale când am ajuns. Mai presus de asta, nu mi-aș fi dorit o pisică, dar așa a fost decizia familiei, așa că am rămas cu ea.

Și nu-mi pare rău. Am ajuns să o iubesc, așa pisică cum e. Și mi-aș dori ca la un moment dat, când o să fiu mai responsabilă, să adopt sau să-mi cumpăr și un câine. Și să am grijă de amândoi. Dar da, e greu să faci asta. Și mai ales când pleci de acasă, pentru că mereu trebuie să suni pe cineva să vină să ți-l hrănească, să-i scoată afară (în cazul cățelului) sau să rogi pe cineva să-l țină la el acasă. Și nu știi dacă poți să-i iei mereu după tine când pleci de acasă.

dog

Dar pentru că unii oameni chiar iubesc animalele și ar face orice ca să le fie bine și-și doresc să le trateze ca pe membrii familiei, au înființat o platformă, prima platformă integrată de servicii utilitare pentru posesorii de animale de companie. Aici găsești restaurante, hoteluri și multe alte locuri pet friendly. Din ce  că în străinătate asta nu e o problemă. Că sunt restaurante care chiar îți oferă mâncare pentru animalul tău, nu doar un loc unde să stea cât timp tu ești la masă.

Pet Friendly Hotels s-a născut pentru  a acoperi o nevoie, o deficiență pe care am descoperit-o în România ca iubitor de câini, proprietar de câine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne și internaționale. De fiecare dată când intenționam să plec cu familia undeva, aici incluzând și câinele, pierdeam foarte mult timp căutând un hotel sau restaurant  în care puteam fi însoțit de un animal de companie. În majoritatea cazurilor, eram refuzați, situație cu care se confruntă majoritatea posesorilor de animale. Pet Friendly Hotels este soluția noastră pentru această problemă și ne propunem să devină o platformă interactivă prin care să interacționăm permanent cu utilizatorii ei”, a declarat dr. Bogdan Ivănescu, inițiatorul platformei integrate www.petfriendly.ro

Am fost în duminica din ultimul weekend călduros din luna octombrie la lansarea platformei, undeva prin Otopeni, la Ringstar Club, un foarte bun club de dresaj. Pot spune că a fost o dimineață care m-a adus mult mai aproape de animale. Am văzut cu câtă dragoste sunt înconjurate, câtă atenție li se oferă. Indiferent câți membri ai familiei există, câinii sunt tratați în mod egal. Și asta nu poate decât să mă bucure. Bineînțeles că vor exista și guri rele care nu vor putea înțelege lucrul ăsta, dar nu au decât să trăiască-n mintea lor îngustă.

Dacă aveți sugestii pentru locuri în care ați fost împreună cu animalul și unde lumea s-a purtat frumos și l-au și acceptat, recomandați-le pe site. Iar dacă voi aveți nevoie de recomandări, folosiți-l cu încredere. Chiar și atunci când câinele nu e de cea mai mică rasă…

dog2

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.