Prima mea tabără. #TFB7 cu Foto Union

tfb7 foto union

Îți mai amintești prima ta tabără?

Ai plecat dis-de-dimineață. Te echipasei cu un bagaj în spate mai mare decât tine, avea grijă mama să nu uiți nimic, și să ai chiar și mai mult decât îți trebuie. Erai fericit. Te întâlneai cu colegii. Aveai să petreci câteva zile departe de casă, departe de ai tăi. Puteai să faci năzbâtii pe care să le știai doar tu și colegii tăi de cameră. Era frumos, nu?

Ei bine, plec și eu în prima mea tabără. Și de data asta este vorba despre Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri. Și sunt încântată că încep așa bine anul. Între 6-9 ianuarie 2014, #TFB7 pleacă în Suceava pentru a descoperi cum se sărbătorește Crăciunul pe rit vechi.

Anul acesta Crăciunul pe rit vechi pică pe data de 7 ianuarie, odată cu sărbătorirea Sfântului Ioan. Vom asista la slujba de Crăciun de la Mitropolia Bisericii Ortodoxe de Stil vechi, Mânăstirea Slătioara, vom merge prin casele bucovinene cu colindul și vom încerca să ne adaptăm și noi tradițiilor care sunt vechi de multe sute de ani. Să sperăm că o să avem parte și de puțină zăpadă, ca să fie și mai bine spiritul Crăciunului.

O să fie frumos și pentru asta mulțumim, FotoUnion!

 

tfb7 foto union

 

Dacă ești și tu blogger și pe deasupra și pasionat de fotografie, și vrei să participi în TFB7, postează pe blog/Instagram, o fotografie sau mai multe, însoțită/e de hashtag-ul #TFB7, și convinge că vrei să faci parte din această expediție. Apoi trimite link-ul de la blog/Instagram la adresa vreau@fotounion.ro. Fă asta cât mai repede!

Tabără de fotografie pentru bloggeri este deja la a 7a ediție. Ce s-a întâmplat în restul edițiilor, puteți vedea aici.

Și să nu uit: la mulți ani! Să fiți mai buni.

Urmărește hashtag-ul #TFB7 pe Instagram.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.