Plec în TFB11. Vii și tu cu mine?

A trecut ceva timp de la ultimul meu TFB. Dar mi-l amintesc cu drag, atât pe primul cât și pe ultimul. Dincolo de ceea ce înveți în taberele foto, rămâi cu amintirile locurilor frumoase pe care ajungi să le vezi, cu momentele de care ți-e dor imediat ce ai ajuns acasă, dar și cu legăturile cu oameni frumoși care se prind de tine ca scaiul de haine.

Nu trebuie decât să dați search la hashtag-uri care-ncep cu #tfb și cifrele până la 11, ca să vă convingeți că nu vorbesc prostii. Pentru cei care au aterizat mai târziu, vorba ‘ceea, vă informez că TFB vine de la Tabăra Foto pentru Bloggeri. Însă, la cea de-a TFB11, care se va desfășura între 14 – 19 iunie, lucrurile se schimbă puțin. Poate participa oricare dintre voi, adică și anume, chiar și cei care nu au blog.

Anul ăsta, pe lângă fotografie, vom încerca să-nvățăm golf. Hotel Pianu este cel mai important golf hotel din România și se află în localitatea care-i poartă numele, Pianu de Sus, undeva la 15 km de Alba. Imaginați-vă dealurile care sunt în zona aia. Apoi gândiți-vă bine dacă nu vreți să ajungeți și voi pe acolo.

afisTFB11-web

Sunt 20 locuri disponibile, în regim single sau double. În prețul inclus: o cameră single – 299 euro, două persoane – 279 euro/pers, patru persoane – 259 euro/pers vor fi incluse transportul, excursiile de o zi, cazarea, toate mesele, ședințele de analiză foto care se vor întâmpla la finalul fiecărei seri, cursurile și competiția de golf, concertul Dan Byron (într-una din seri), conferința lui Mugur Pop (o plăcere), acces gratuit la piscina hotelului (bălăceală!) și multe priveliști pe care nu o să le uiți prea curând. Înscrierile se fac pe Eventur.

Iar dacă știi că ești pasionat de fotografie și cu atât mai mult, ai și un blog pe care scrii, încearcă-ți norocul cu un articol. Dacă câștigi, poți aduce cu tine în tfb11 pe unul dintre cititorii tăi sau pe cineva cu care vrei să-ți petreci câteva zile într-un loc frumos.

Ce trebuie să faci este să ai cel puțin 3 fotografii realizate cu smartphone-ul, postate pe Instagram pe care să le transformi pe blog într-o poveste (atașând cele 3 fotografii).La finalul postării pe blog va trebui adăugat următorul text: Text înscris în concursul #TFB11 – un eveniment organizat de Foto Union,Eventur și Golf Hotel Pianu în care poți participa și tu. Detalii cu un click aici.

Scrie povestea până pe 9 iunie și trimite-o repede la cristian@fotounion.ro până la 23.59, iar pe 10 iunie afli dacă mergi cu noi în tabăra foto.

Să nu bată vântul!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.