Povestea Untold în ziua a doua de festival

Atât de bine m-am odihnit în prima mea noapte la Cluj. Nici nu mai țin minte de când n-am mai dormit atât de liniștită, și chiar și cu puține ore de somn, tot m-am simțit bine. Ne pregăteam de a doua zi de Untold.

Un lucru de care mi-era frică în excursia asta era vremea. Joi seara a fost un pic răcoare, însă vineri a fost cam instabilă. Și pentru că spuneam că relația mea cu Clujul înseamnă ploaie, trebuia să se-ntâmple și asta. Dar doar pentru câteva zeci de minute.

După o frumoasă vizită la Grădina Botanică, pe care vă sfătuiesc să nu o ratați în drumul vostru prin Cluj, am mers să mâncăm la unul dintre locurile pe care le pusesem pe lista de bifat când ajungeam în oraș: Euphoria Bier Garden, care era în apropierea parcului central. Mâncarea a fost multă și foarte bună, dar desertul…Oh, doamne, desertul… Știam de la Pandutzu, care posta de fiecare dată când ajungea în Cluj, o fotografie cu un minunat cremșnit.

Atât de bun a fost!

De la mâncare am trecut la o plimbare scurtă prin oraș, apoi am fugit către Gentleman, care avea să fie primul concert din ziua 2. Din păcate nu am reușit să bifăm foarte multe scene, ne-ar fi plăcut să ajungem și la Club de Bellugas (care am auzit că au fost foarte mișto) și la The Mono Jacks pe care nu i-am mai văzut de mult. Dar pentru că drumul spre The Citadel însemna cel puțin 20 minute, am renunțat și am rămas până la final la Gentleman.

gentleman

Și nu ne-a părut rău. Cred că prima oară când l-am ascultat pe Gentleman aveam vreo 17 ani. Un tip foarte energic, care s-a mișcat tot concertul și a invitat și publicul să facă la fel. Show-ul a fost o plăcere chiar și pentru cei care nu iubesc neapărat genul de muzică. O bună parte din show a fost acompaniat și de Daddy Rings. Bineînțeles, mi-ar fi părut rău dacă nu ar fi cântat Superior, dar a fost chiar ultima piesă din concert.

După Gentleman am plecat prin festival, stadionul se umpluse deja pentru Subcarpați, show-ul care urma. Pentru că i-am văzut de mai multe ori prin București, mi-am permis să-i ratez. Dar am prins spre sfârșit unul dintre cele mai mișto momente din tot concertul. Vă las să-l vedeți.

2000km în două zile2000km în două zile. Mulțumim, Untold Festival, pace și respect!

Posted by Subcarpati on Sunday, August 2, 2015

În timpul concertului Subcarpați am ajuns și la Andy C, la River Side, cea de-a doua scenă pe care am preferat-o pe timpul festivalului. Cred că acolo am dansat cel mai mult și mai bine. Era un alt fel de vibe, cum s-ar spune. Mulți tineri și multă lume, surprinzător. Îmi pare rău că l-am ratat în Colectiv, la concertul de promovare Untold. Dar sper să revină.

andy c

Revenind la Untold Arena pentru Subcarpați, ne-am dus cât mai în centrul ei. Și pentru că stăteam atât de bine în mijlocul oamenilor (era și mai cald), am asistat și la show-ul Cazette, care mie una mi-a plăcut destul de tare.

Nu pot spune la fel și despre Avicii, care nu m-a impresionat aproape deloc. Am auzit tot felul de păreri despre show-ul lui. De la cât de nașpa a fost setlist-ul și cât de mult a schimbat genul de muzică, și cum nu a interacționat deloc cu publicul, decât spre final, unde a mormăit ceva ce nu s-a înțeles, până la cât de tare a fost atmosfera și cât de mișto a fost. Părerea mea e undeva spre: meh, nu am ratat nimic.

Cam așa s-a terminat cea de-a doua seară la Untold. Mă pregăteam serios pentru cea mai frumoasă zi de festival: Armin van Buuren.

Despre prima zi am scris aici.

Fotografiile au fost făcute cu un Canon 1200D, obiectiv 10-18. Mulțumesc, Canon România!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.