PR&Ad Fair – târgul de joburi și internshipuri în PR și Publicitate

Fiecare moment în viață e o decizie. De la ora la care alegi să te trezești în fiecare dimineață, la hainele pe care le alegi pentru a le purta la un interviu, până la situațiile importante în care trebuie să cântărești mult decizia, să-ți pui întrebări, să asculți obiectiv și părerile celor din jur *nu mereu*, iar apoi să iei hotărârea finală.

Printre deciziile importante, cred eu, se numără și alegerea unei cariere. Prin 2013, pe când eram încă în primul an de master, am participat la un concurs pe site-ul târgului de care urmează să vă povestesc, pe care l-am și câștigat, și am putut să merg la conferința Q&A: What came first: the experience or the job? de unde am plecat cu niște răspunsuri la întrebările pe care le aveam atunci.

PR&Ad Fair, deja la a 7-a ediție, este singurul târg de joburi și internshipuri pe care orice tânăr pasionat de Relații Publice și Publicitate nu trebuie să-l rateze, pentru că de altfel, este și singurul din acest domeniu. La eveniment vor lua parte agenții (câteva exemple: pastel, Geometry Global, Infinit Solutions, Centrade etc) care vor fi prezente cu oferte de colaborare (joburi/internshipuri) pentru cei mai entuziaști dintre voi. Tot ce trebuie să faceți este să aveți CV-ul pregătit și puțin curaj în abordare.

Participarea la târg este liberă pentru toată lumea.

De asemenea, pentru a înțelege mai bine activitățile departamentelor dintr-o agenție, vor avea loc patru sesiuni denumite Structura unei agenții (ele se vor întâmpla la Casa de Cultură a Studenților), unde cei interesați vor putea să afle cum să comunice cu un client (Client Service) și cum să realizeze un brief (Strategie), sesiune susținută de Geometry Global, pe 14 mai, ora 13 și cum se deslușește conținutul unui brief, în aceeași zi de la ora 16, sesiune susținută de JustAD.

Pe 15 mai, sesiunile susținute de Infinit Solutions vor avea grijă să explice cum se declină un concept (Digital) și ce presupune implementarea unei campanii în online (Social Media) – ora 13.00, iar la ora 16.00, aria de PR și Event Management va fi acoperită de Porter Novelli.

Înscrierile pentru aceste sesiuni se fac la befair@primeromania.ro, pentru fiecare sesiune percepându-se o taxă de 10 lei.

Așadar, tinerii care-și doresc o carieră-n PR și/sau Publicitate, să pună evenimentul în calendar. PR&Ad Fair, 14-15 mai, Hotel Siqua (Calea Plevenei, nr 59A), intervalul orar 12.00 – 19.00

“We don’t PR your afFAIRs, but we can ADd a new job for you!”

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.