Prima oară în #priNeamt

“Mă întorc cu faţa/ Spre perete/ Şi le spun prietenilor/ Îndureraţi:

Mă întorc repede.”

Nu e vreme de sentimentalisme. Doar că s-a terminat și vara și simt că aș fi putut face mult mai multe decât am făcut. Dar chiar și așa, din punct de vedere al călătoriilor, 2014 a fost anul în care am plecat cel mai mult de acasă. Probabil m-am obișnuit așa. Aș pleca oricând. De-ar fi viața mea numai o călătorie, să mă-ntorc doar ca să-mi mai pun ceva-n bagaj și să plec din nou…m-aș declara mulțumită.

Așadar, am plecat. Vă voi transmite detalii din călătoria mea între 5 și 11 septembrie, când o să capăt și accent de moldoveancă, că doar rădăcinile mele sunt pe sfert de acolo. N-am fost niciodată #priNeamt așa că sunt foarte încântată, mai ales că am auzit cât de frumos e orașul. O să ne găsiți pe platoul Cozla, pe Ceahlău și de fapt, cam prin tot județul Neamț.

Și cel mai important, o să ne găsiți și la festivalul Film de Piatra, care se-ntâmplă în weekendul 5-7 și unde o să fie dezmăț, atât cultural, cât și muzical. Eu știu că nu o să-l ratez, mai ales distracția de după film.

Ediția de anul ăsta va fi promovată pe bloguri, portaluri online și rețele de socializare, așa cum v-ați obișnuit, dar de data asta de un număr mult mai mare de participanți: 60 bloggeri (40 din România – fotografi, jurnaliști, bloggeri generaliști și de turism), 8 din Republica Moldova și 12 din Marea Britanie (cel mai fericită o să fiu când vor începe să vorbească, o să mă simt ca-n Londra!). O să fim ca o armată care va colinda timp de 7 zile niște locuri frumoase.

Vă las să vedeți pe unde, momentan doar în varianta scrisă. Venim curând cu varianta fotografii și text :)

PRINEAMT-Program-tur

Ediția a 3-a a evenimentului #priNeamt va include și o conferință de o zi destinată business-urilor din nișa de turism. Aceasta va avea loc pe 5 septembrie la Hotel Central Plaza din Piatra Neamț sub forma unui curs gratuit ce are obiectivul de a stimula crearea unor programe turistice tematice și dezvoltarea marketing-ului online pe nișa unităților de cazare și agențiilor de turism.

Și dacă ajungeți și voi departe de aglomerație și acolo unde autenticitatea zonei te învăluie, poate vreți să realizați un film de 5 minute în care să prezentați povești de viață sau tradiții pe care le mai găsim doar uitate într-un colțișor de țară. Înscrierea în competiția “poVESTE DIN ROMÂNIA” se poate face până pe 17 septembrie. Mai multe detalii găsiți aici.

Acestea fiind spuse, vă las să ne urmăriți toată aventura #priNeamt. Eu am lăsat gândurile urâte în București și plec cu zâmbetul pe buze.  Și o să mi-l mențin cel puțin o săptămână!

Mama, I’m going to Piatra Neamț!

p.s. să nu vă uitați ochelarii de soare!

5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered byPetrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru TurismConsiliul Județean NeamțPrimăria Piatra NeamțHotel Bistrița din DurăuBlue Air și Autoboca Rent-a-car.

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Prima oară în #priNeamt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.