RATB, byron, The Mono Jacks și Travka. Concertul Elements Reunited (concurs)

Later edit: câștigătorii celor două invitații sunt Dorin Băluță și Ilinca Urmuzache. Felicitări!

Din punct de vedere muzical, anul acesta a început foarte bine și pare să aibă o continuare la fel de fericită, așa că e perioada perfectă pentru evenimente în care să ne “băgăm” urechile.

Următorul concert pe lista mea are loc chiar mâine, 21 aprilie, în Fratelli Studios, începând cu ora 21:00 și după cum bine îi spune și titlul, reunește “elementele” overground. Cele patru formații sau “elementele” care au concertat alternativ în cele mai mari orașe ale țării și și-au prezentat live proiectele lor, se vor reuni pentru concertul final.

Așadar, timp de 4 ore, RATB, byron, The Mono Jacks și Travka vor cânta, prin rotație, atât seturi muzicale electrice, cât și acustice, pe cele două scene amenajate. Asta e prima veste bună. Cea de-a doua este aceea că eu am două invitații duble pentru cei care își doresc să ajungă vineri seară la concert și nu și-au cumpărat bilete.

Concurs: 

Spune-mi o piesă de la oricare dintre cele patru trupe pe care ai vedea-o cântată și de celelalte trei. Sunt tare curioasă de alegeri.

Random.org va desemna mâine la ora 12:00 doi câștigători care vor merge cu cineva drag vineri, 21 aprilie, la Elements Reunited.

P.s. Băieții au făcut un filmuleț simpatic prin care anunță ordinea în care vor cânta.

Comentezi?

comments

Related Post

10 Replies to “RATB, byron, The Mono Jacks și Travka. Concertul Elements Reunited (concurs)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.