Roger Waters – The Wall – se vede la Grand Cinema & More

În curând se împlinesc 2 ani de la concertul lui Roger Waters în România/București. Da, atât de repede a trecut timpul. Îmi amintesc că, după Bon Jovi, The Wall a fost următorul mare concert din Piața Constituției la care am asistat.

28 august 2013. Am fost impresionată de concert, îmi amintesc, deși nu mă consideram o admiratoare a Pink Floyd/Roger Waters în mod special, dar era un concert pe care, ca iubitor de muzică, nu ai fi vrut să-l ratezi.

Știu oameni care au văzut Pink Floyd live, să nu mai zic de The Wall pe care l-au ascultat de nenumărate ori în concert, însă, dacă nu ați apucat să mergeți să vedeți live experiența, cu ziduri de o parte și de cealaltă a scenei, cu păpuși gonflabile mai mari decât înălțimea scenei, vă propun să mergeți să vedeți Roger Waters – The Wall Live la cinema.

Cel mai mare turneu din lume susținut de către un artist solo va putea fi urmărit în format 4K pe data de 29 septembrie, la ora 20:00, în Grand Cinema&More – sala Grand Ultra. Filmul-concert dezvăluie și niște imagini din turnee care nu au fost văzute niciodată.

Marius Chivu, care are o pasiune pentru elementele și creațiile acestui univers numit Pink Floyd, va fi gazda evenimentului. Biletele sunt disponibile pe site-ul cinematografului, iar la intrarea în sală veți primi cadou cartea Inside Out – O istorie personală a trupei Pink Floyd, scrisă de Nick Mason

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.