Sâmbăta asta are loc A9-a ediție Bloggers Lan Party. Vii cu mine?

Dragă cititorule,

Trebuie să-ți recunosc ceva: eu nu câștig aproape niciodată la jocuri, fie ele pe consolă, telefoane sau alte dispozitive. Poate doar dacă jucăm niște Șeptică, Macao sau Rummy cred că o să am o șansă-n fața ta. Mă antrenez de când eram mică.

Astfel că, invitația pe care urmează să o fac înseamnă: 1. mai multă distracție pentru tine, pentru că scorul va fi mereu în favoarea ta (cel puțin atunci când vei juca cu mine)

2. că o să cunoști niște gameri, fie ei profesioniști, pasionați sau chiar noobi (ca mine), fără nici o rușine.

3. că o să-ți amintești cum (dacă nu ești cumva ești prea tânăr) se umpleau sălile de net din oraș (eu mergeam doar ca să mă joc Trivia pe mIRC, uite, alt joc la care mă simt competitivă) în weekenduri, când toți copiii se jucau Counter Strike și urlau: Fire in the hole!

4. că o să te joci noul Starcraft II: Legacy of the Void, iar dacă nu-ți place, poți încerca să joci Hearthstone pe noul HTC A9, pe care-l vei și putea câștiga. Iar dacă nici asta nu te convinge, pot să-ți spun că sunt și jocuri mai ușoare, precum FIFA 16, unde vei putea să-l învingi pe campionul nostru național (și internațional) Ovidiu Pătrașcu #numazic

5. *nu* înseamnă nimic altceva decât faptul că sâmbăta asta o vei petrece alături de niște (ne)cunoscuți care se vor juca ca niște copii. Și asta e suficient, cred eu.

Bloggers Lan Party va avea loc mâine, de la ora 09:00 – 21:00, la Impact Hub. Promit că voia bună nu va lipsi. Și nici premiile (wink, wink).

Ca să mergi cu mine la #BLPA9 spune-mi 3 lucruri de care crezi că e nevoie ca să fii un personaj puternic (poți să-mi dai și un exemplu). Vei afla la ora 18 dacă mă vei însoți la Bloggers Lan Party, ediția a A9-a.

Hai!

Bloggers Lan Party 9 este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, Manvehut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.