Sărbătorește #Shotembrie, singura lună dedicată shot-urilor

Prima oară am mers în Shoteria fix în seara lansării, cu grupul de străini care se aflau la #EnjoyBucharest. Niciunul dintre noi nu mai fusese într-un astfel de bar până atunci. Au trecut 5 luni de atunci (am revenit între timp). Sau … 6, dacă-i lăsăm pe cei de la Shoteria să numere, pentru că, pentru ei anul ăsta are 13 luni.

#Shotembrie este luna dedicată exclusiv shot-urilor și nu e deloc un număr cu ghinion, mai ales că toată lumea poate să se sărbătorească. Unde mai pui că acum, locul din Centrul Vechi este deschis de miercuri-sâmbătă. More for us!

Ca să te distrezi și mai tare cu prietenii, pentru că o astfel de experiență nu va veni niciodată la pachet singură, Shoteria a început o provocare numită: Născut în #Shotembrie! De pe 15 septembrie până pe 18 octombrie ai ocazia să câștigi un tort făcut din 20 shot-uri. Mmm, ce zici?

Tort 20 Shot-uri (2)

Dacă postezi un video/fotografie (pe pagina de facebook Shoteria) care să arate cât de mișto sărbătorești tu luna Shotembrie, dacă tăguiești cel puțin doi prieteni și ai noroc, o să fii tu cel care își cinstește prietenii cu primul rând de sho-turi! Vor fi 6 câștigători/săptămână. Hai, poate ai noroc!

Ca să arăți că ești cel mai tare din Shoterie, poți să-ți personalizezi și profilul de facebook cu un cover/fotografie de profil pe care să le downloadezi de aici. Asigură-te că nu ratezi nimic și citește și regulamentul în întregime.

Și ca să fim onești până la capăt, eu am o problemă cu băutul shot-urilor. Ultima oară m-am înecat bând unul dintre cele de pe lista Shoteriei. Când îmi aduc aminte cum se numește, vă spun și vouă, ca să nu aveți surprize.

Dar ca să nu mă mai trezesc cu probleme, am să mă auto-invit să privesc acest ghid video numit Shotiquette, care vorbește despre Arta de a bea shot-uri (căci, da, sigur e o artă în spate). Și vă las și pe voi să o faceți.

Cine-i născut în #Shotembrie?!

Comentezi?

comments

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.