Se caută un perete pentru a fi pictat: GreenPeace – Change your energy

112 milioane de cetățeni pot produce 19% din cererea de energie a Europei până în 2030. E nevoie ca până în 2050 jumătate dintre acești “prosumatori” să reușească să genereze 1/2 din energia electrică de care are Europa nevoie să funcționeze.

Utopie or ba? Totuși, putem face ca acest lucru să se întâmple. Cum? Foarte simplu.

Greenpeace își dorește să încurajeze cetățenii, comunitățile, companiile/instituțiile publice să devină producători de energie curată. Iar prima lor încercare este aceea de a-i convinge prin artă. Motiv pentru care, în luna martie, comunități din întreaga lume vor participa la activități care încearcă să atragă atenția asupra problemei consumului de energie.

Una dintre ele va avea loc și în București, cu sprijinul Greenpeace România și e nevoie și de implicarea noastră.

Pe 25 martie, street-artistul KITRA va desena un mural cu energie pozitivă. Unde? Aici intervenim noi.

Se caută un perete care să fie pictat. Fie că vorbim de peretele clădirii în care locuiești, lucrezi, de garajul tău sau de orice alt spațiu în care se poate întâmpla un get-together pe 25 martie, cu street-art, muzică și discuții despre energie, e nevoie de propunerea ta.

Dacă vrei să te implici, poți propune până pe 22 martie un loc unde KITRA să deseneze. Poți fie să-l înscrii aici sau să dai un mesaj la ionut.ruscea@greenpeace.org.

Change your Energy!

Foto: Pexels

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.