Shoteria, locul în care începi și termini petrecerea din weekend

De curând am avut cea de-a doua ‘abatere’ pe la stația de alcoolizare și reabilitare, Shoteria, care este primul shotbar din capitală. De data asta am petrecut ceva mai mult…

Cum intrați pe Șelari, imediat lângă Calif, găsiți, de joi-sâmbătă (21.00 -05.00), acest mic locșor care servește shot-uri atât pentru doamne, cât și pentru domni. Aș minți dacă aș spune că nu e nevoie de reabilitare după ce ai petrecut cu câteva shot-uri pe care le-ai încercat doar pentru că sună bine (aviz amatorilor, știu ce zic).

Tocmai am încercat Assisted Suicide. Nu-l recomand celor slabi de inimă. Noul loc din Centrul Vechi. Shoteria. #EnjoyBucharest

Posted by Andra Nicula on Friday, April 3, 2015

Spațiul, deși foarte mic, este conceput ca o gară, cu o tabelă de plecări, cea cu meniul de alcoolizare pentru cei care sunt abia la începutul nopții și gata de petrecere și cu o tabelă de sosiri, pentru cei care au terminat porția de distracție și trebuie să se hidrateze ca să-și recapete energia.

Trebuie să recunosc că am ratat reabilitarea de ambele dăți în care am fost, dar e bine de știut că meniul a fost dezvoltat de specialiști în nutriție, adică, o să găsiți acolo și borș, zeamă de varză și castraveți murați, care v-ar da doza benefică de vitamina B (iată, aflu ceva nou). Bineînțeles, ghimbir și măr verde, și mai găsiți și un energizant din extract de ceai verde și lapte de migdale și multe altele.

Teoretic, asta este destinaţia finala de asta seara. Practic… #shoteria

Posted by Andra Nicula on Friday, May 15, 2015

Când am mers prima oară-n Shoteria, cu toată gașca #EnjoyBucharest, am dat și de cișmeaua care se află-n interior, și care este foarte potrivită pentru atunci când te arzi pe gât cu un shot sau când simți nevoia să dai cu puțină apă rece pe față.

Locul e foarte potrivit pentru cei care ies cu gașca de prieteni pentru că găsesc shot-uri speciale, în formula 5+1 și au și niște nume foarte interesante, cum este și cel de mai sus de care eu mă feresc. Un altul este pumn de cuie. Shot-urile astea sunt servite în recipiente sugestive, mergeți și vedeți.

Dacă tot vă duceți cu gașca, faceți și niște poze, pentru că se desfășoară un concurs pe pagina de Facebook a Shoteriei: Shoteria Premiază Petrecăreții, iar dac ești pus pe distracția cea mai mare și ai și prieteni care să te voteze, pleci într-o excursie de două nopți în Barcelona împreună cu prietenii tăi șiiii… devii ambasador Shoteria!

Și pentru că astăzi este ziua mea, dacă aș merge-n Shoteria (dar e închis, mwhaha, am scăpat), aș bea Tortul de Shot-uri (25 pahare). Dar dacă vreți să-mi faceți mie un cadou, atunci când mergeți în Shoteria comandați Andra Nicula (în luna mai și jumătate din luna iunie) și o să primiți shot-ul care-mi place mie cel mai tare și pe care vă las să-l descoperiți.

shot andra nicula

La reabilitare, vă rog!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.