Simple as ABC: Aylin lansează Chemistry exclusiv în blogosferă!

Pe Aylin am auzit-o cântând live prima dată pe 25 septembrie 2012, la lansarea primului număr al revistei All Hollow. Unghii negre, rochia neagră, elegantă. Radia. Şi gropiţa.. gropiţa aia e de neuitat.

Nu ştiam ce gen de muzică interpretează Aylin. M-am dus aproape de scenă şi am rămas impresionată. Nu numai că arăta foarte bine, dar şi cânta la fel de bine. Cred că nu o mai ascultasem de când mai cânta printr-un serial cu studenţi pe care-l mai urmăream din când în când pe la televizor. O prinde foarte bine acest stil jazz-pop, e foarte jucăuşă şi provocatoare. Şi pe scenă e o adevărată (turc)leoaică.

IMG_6403  (Sursa foto)

Comparată cu CocoRosie, sau cu Koop, vocea tandră a lui Aylin te face să visezi, dar nu oricum, ci dansând pe muzica ei. Daca vrei să te îndrăgosteşti pe piesele ei, cu siguranţă o poţi face, chimia dintre voi doi va fi asigurată de acurateţea şi senzualitatea vocii ei. Mie sigur nu mi-a placut chimia, dar acum cu Aylin pot să spun că-mi place!

Şi dacă tot vorbim despre Chemistry, spun să vedem teaser-ul viitorului videoclip Aylin & The Lucky Charms, care se va lansa în blogosferă cu ajutorul BlogalInitiative joi, pe 4 aprilie, la orele 12.

P.s. – şi pentru că imediat după teaser veţi avea the perfect mood for jazz, Aylin vă invită şi la concertul ei de la Palatul Ghika, unde îşi va lansa albumul. 11 aprilie – Să fiţi acolo!

It’s chemistry, baby you and me!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.