Știai că pe Facebook poți să plătești ca să trimiți un mesaj direct în Inbox?

Îmi amintesc că am vrut să-i fac o surpriză de ziua ei, pe ultima sută de metri, unei prietene care nu era în aceeași țară cu mine, așa că i-am scris unei alte persoane care stătea în oraș cu ea ca să mă ajute, dar mesajul meu s-a dus în folderul Other, și nu a fost văzut la timp, așa că surpriza mea a cam picat.

Dacă vrei ca mesajul tău să nu ajungă-n folder-ul de Others, trebuie să plătești o anumită sumă de bani ca să ajungă direct în inbox-ul persoanei respective. E ca și cum ai plăti un curier ca să-ți livreze un pachet către o persoană la care tu nu ai cum să ajungi personal.

Dacă te decizi să faci asta, află că persoanele cărora le vei trimite mesaj cu bani sunt cele cu care nu ai mutual friends, iar plata depinde în funcție popularitatea persoanei și numărul ei/lui de prieteni, și probabil are un algoritm care calculează cam cât de “departe” online e persoana respectivă de tine.

facebook2

Faptul că plătești, spune Facebook, confirmă că mesajul tău nu este spam, care nu este permis pe această rețea socială.

Mă-ndoiesc totuși că vor exista persoane care vor plăti ca mesjaul lor să ajungă unde e nevoie, când e mult mai simplu să-i dai persoanei add friend și apoi să speri că îți va accepta cererea și îi vei putea spune direct in inbox ce ai de spus.

Tu ai plăti ca să fii sigur că mesajul tău ajunge când și unde trebuie?

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.