Știi cum e când cineva-și ia lumea-n cap? Aventura Duba Libre

Când am ”cunoscut-o” pe Simona, știam puține lucruri despre ea. O urmăream pe blogul ei, pe care-l și votasem la una dintre galele premiilor de excelență. Evident, niște fotografii și niște articole nu spun chiar totul despre tine. Dar ceva știam cu siguranță: fata asta are zvâc și e pusă pe fapte mari. Și așa s-a și dovedit atunci când am cunoscut-o pe bune în timpul unei tabere și mi-am dat seama că Simona e o tipă cu multă pasiune și ambiție.

Și pentru că are ingredientele care-ți trebuie pentru rețeta asta, s-a hotărât să plece în, probabil, ce va urma să fie, aventura vârstei de 20+ de ani. Eu nu știu ce-nseamnă o aventură, căci nu am pornit la drum fără să știu de dinainte că o să-mi fie bine. Bani, mâncare, cazare, etc. Nu am plecat niciodată lipa-lipa, poate doar prin oraș, pe care uneori îl colind în lung și-n lat. Cu atât mai puțin nu m-am gândit niciodată să merg în Mongolia. Și sunt puțini care ar face-o, să fim serioși. Îți trebuie multă energie, răbdare și curaj.

Dar iată, Simona este una dintre eroinele pe care nu le vezi decât în romanele de aventură. Și romanul ei se scrie odată cu plecarea, împreună cu doi băieți (Alex și Radu) și un designated driver, într-o călătorie de 16.000 de km. În câți ani indicatorul de la mașina voastră strânge acești km? Ei vor parcurge acești km aproape de neimaginat, prin 3 deșerturi, 16 țări și vor face multe lucruri din astea care nu trebuiesc spuse, ci văzute și trăite. Duba Libre. Liberi și fericiți într-o dubă VW, în fuga către Mongol Rally.

Vă las și un filmuleț ca să vedeți cum se distrează oamenii ăștia înainte să plece-n marea aventură. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor sau pe pagina de facebook, unde îi puteți urmări îndeaproape sau chiar hotărî ce să facă în următorul episod. Exciting!

Have no fear, Duba Libre is here!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.