Știu ce faci vara asta – Social Media Summer Camp

Decembrie, 2015. Prima mea tabără de Social Media și cea de-a 10-a organizată de Biz. Știu că întotdeauna tânjeam când vedeam că majoritatea cunoscuților mei din online își luau joia și vinerea liber ca să meargă la Social Media Summer (Winter) Camp. Și toți păreau că se distrează mai mult decât să învețe (lucru care e doar 30% adevărat sau…poate mai mult).

Am mai spus-o și o mai spun: îmi place să plec de acasă. Da, desigur, cui nu? De data asta am fugit alături de niște oameni cu care aveam să petrec trei nopți și patru zile, să iau micul dejun și cina, să dansez și să cânt, și pe care îi văzusem nu de foarte multe ori în viața mea. Erau oameni cu care mă-mprietenisem pe Facebook, dar cu care nu apucasem să petrec foarte mult timp în offline ca să-i cunosc mai bine.

Și a fost, poate, cel mai frumos final de an pe care l-am petrecut la munte, în compania unor oameni de la care și despre care am învățat, pe care i-am cunoscut mai mult sau mai puțin, de care m-am și îndrăgostit (la propriu) și pe care mi i-am făcut prieteni. Am uitat de frig, de acasă și m-am bucurat de diminețile de curs și de serile de dans și muzică.

Caută valoare în tot ceea ce faci.

La sfârșitul fiecărui eveniment, conferințe, dezbateri etc., rămân cu câte o frază pe care o păstrez pentru a o da mai departe sau pentru a învăța mai târziu ceva din ea. Anul trecut a fost acest sfat pe care l-am auzit de la Marta, organizatoarea acestei tabere de social media. Ce am găsit în cele trei zile la Social Media Winter Camp?

Oameni. 

Înscrierile pentru ediția a 11-a au început deja și se fac aici. Tabăra are loc între 30 iunie – 3 iulie, tot la Pârâul Rece (Predeal). Eu zic să te grăbești, pentru că s-ar putea să nu mai prinzi loc, și crede-mă, o să-ți pară rău dacă nu ajungi. O să-ți dorești să mergi constant, doar pentru că e una dintre cele mai frumoase interacțiuni pe care o să o ai cu online-ul în offline.

O să-ți placă, promit!

p.s. imaginați-vă cum arată locul ăsta vara. Mhm. Frumos.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.