Summer Well, a 5-a ediție de muzică britanică pe Domeniul Știrbey

Dacă undeva prin aprilie așteptam cu nerăbdare line-up-ul, acum număr zilele până când va-ncepe Summer Well 2015. Pentru mine, și o spun cu tristețe, ediția asta este de-abia a doua. Dar cu siguranță nu mă voi mai lăsa să le ratez pe următoarele.

Uitându-mă în urmă, sunt câteva trupe pe care mi-aș fi dorit să le ascult/văd live. Începând cu Interpol din 2011, Hurts (pe care i-am văzut ulterior, în 2013), The Vaccines, Citizens, The XX, The Courteeners și poate Glasvegas. Însă, important este că, anul acesta voi bifa câteva trupe pe care-mi doresc să le văd.

summer well1

Anul trecut m-am făcut de râs în fața unei mulțimi de necunoscuți, la Street Delivery, însă anul ăsta am preferat să-i scutesc de niște vocalize pe o scenă, așa că mi-am achiziționat bilet imediat după ce am aflat line-up-ul. Care m-a și dezamăgit un pic, pentru că-mi imaginam că am să o ascult pe Florence and the Machine anul ăsta, și nu în străinătate, ci în apropierea Bucureștiului, și pe alții. Am voie să visez, nu?

Am cântat în fața a cel puțin 20 de oameni pentru o invitație la Summer Well. Mi-am promis că nu o să mai fac asta prea curând.

Posted by Andra Nicula on Saturday, June 14, 2014

Summer Well a rămas ultimul festival still standing care se axează pe genul muzical pe care-l ascult. În continuare, cele mai multe trupe provin din Marea Britanie, lucru care nu poate decât să mă bucure, având în vedere pasiunea-mi pentru populația cu cel mai frumos accent din lume.

Anul ăsta abia aștept să aud live Foals, mai ales cu noile piese; The Maccabees, care tocmai au lansat un nou album; Sohn, după care probabil voi suspina la sfârșit, și bineînțeles, Kasabian. Vom asculta și La Roux, Jungle, Circa Waves, Kwabs, Foxes și The Wombats.

Vor fi din nou zone de activități, zone de food court (Calif, here I come!), probabil multă multă lume, și bineînțeles muzică bună.  Vor fi și activări interesante, la fel ca anul trecut. Eu zic să nu ratați acest festival ca o vacanță, care are loc chiar weekendul ăsta, 8-9 august, la Palatul Știrbey, undeva la 15 km de București.

summer well program

Cam așa arată programul pe cele două zile, cu ore cu tot. Accesul se va face începând cu ora 15:00. Bilete mai sunt disponibile la 239 lei (+taxe) – abonament pentru ambele zile, iar dacă vrei bilete de o zi, s-ar putea să ai noroc la intrare, însă trebuie să știi că e un risc pe care ți-l asumi. Mai multe detalii găsiți pe pagina lor de facebook și în aplicațiile de iOS și Android.

Cu cine mă văd pe domeniul Știrbey weekendul ăsta? Mâna sus!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.