Te scot la o Pizza Hut? [Concurs]

Later edit: Fericitul câștigător este Robert!

Dacă mă-ntrebi care e felul meu de mâncare preferat, aș putea să-ncep să-ți înșir o listă întreagă, dar nicidecum să-ți spun unul singur pe care l-aș putea mânca la nesfârșit. Și nici nu știu câți dintre voi ar putea face asta. Dar sunt unele gustări pe care nu le poți refuza, cum ar fi o felie de pizza. Sau un cartof prăjit din farfuria celuilalt. Nu te poți abține, nu-i așa?

Și pentru că am vorbit despre pizza, vă reamintesc că Pizza Hut a împlinit 20 de ani de când sunt în România și până la finalul lunii mai găsiți oferta de octombrie: orice pizza mică, desert, băutură răcoritoare (0, 33 l) la 20 lei. Sună bine, nu? O ocazie bună ca să sărbătorim și noi 20 de ani de când ne jucam pe Tetris sau șotronul în spatele blocului.

Pe lângă campania pe care o au cei de la Pizza Hut prin care te invită să-ți înscrii un obiect de acum 20 de ani pe site cu o poză ca să câștigi o variantă upgradată a lui (imaginați-vă un tamagotchi nou), eu mă gândeam că am putea să ieșim să sărbătorim direct la restaurant. Pentru că sigur nu mă puteți refuza, doar e pizza. Și sos picant. Și paste… și lasagna… și…

Te scot la o pizza, deci? Ce trebuie tu să faci ca să mergem împreună la un restaurant Pizza Hut? Păi… Imaginează-ți că ai putea lua un obiect din 2014 cu tine înapoi în 1994. Apoi scrie-mi ce obiect ți-ai lua și de ce.

deadline: marți, ora 18:00. *

*miercuri vom ieși la pizza, după ora 19.00

Comentezi?

comments

Related Post

29 Replies to “Te scot la o Pizza Hut? [Concurs]”

 1. Eu mi-as lua tableta. Nu d-alta, dar as vrea sa vad reactia oamenilor din 1994. Dar trebui s-o iau cu totul, cu sim-ul 3G din ea. Sa ma dau pe net la terasa. Stiu, nu e facebook, n-am check-in, dar gasesc eu un stramos al hi5-ului unde sa incarc in timp real poza :))

 2. As lua un CD cu hit-uri din ziua de azi, doar ca sa vad ce parere are lumea din ’94 in legatura cu muzica de astazi. Also, as putea pretinde ca eu am compus piesele, ceea ce m-ar face si faimos. Neat, huh?

 3. Portmoneul, ca atunci eram prea mic ca sa am unul si cam tot atunci (de fapt prin ’96) am mancat ultima data la Pizza Hut. Macar sa ma intorc sa-mi iau mai multe daca tot n-o sa mai mananc aproape 20 de ani :))

 4. Cum eu sunt nascut in ’93, in ’94 tocmai ma prindeam de ale mersului. Si as lua un pedometru pe care sa il port mereu. Mi se pare interesant sa stii in cati pasi ti-ai trait viata pana in prezent.

 5. Buna intrebare! As lua un aparat foto digital si m-as duce la un club fotografic pentru a le prezenta acestora cum poti face poze clare doar apasand pe un buton. Cea mai tare parte ar fi sa le privesc reactia la cum poza este afisata imediat dupa pe ecran. Stresul legat de cum a iesit poza tine doar o secunda. Sigur ar vrea sa cumpere acest produs.

 6. Hmm, greu de zis ce.. Mi-aș lua smartphone-ul ca să captez rapid momentele de atunci. Nu am multe amintiri fotografice de pe vremea aceea și tare aș fi vrut să am, plus să notez rapid experiențele ca să vorbesc lumii despre ele. :D

 7. Nu vreau să șochez oamenii. Mi-aș lua doar Nokia 2600 al meu, la care vorbesc și acum. Astfel, nu m-ar privi toți ca pe un extraterestru. Hai la pizzaaaa!

 8. Nu as lua niciun obiect. As incerca sa spun astfel ca, pana la urma, odata cu trecerea timpului, nu obiectele conteaza, ci persoanele si ceea ce devii tu. Sau as lua un ceas, din ala clasic, vechi pentru ca lucrurile de valoare sunt la fel si peste 20 de ani.

 9. Haha, în 1994 aveam 1 an, deci pe vremea aia sigur îmi trebuiau pamperșii de acum, cică în perioada aia se găseau greu și erau foarte scumpi. Deci, da, mi-aș lua un pachet de Pampers. Tehnologia lor e foarte avansată în ziua de azi, au și desene cu animale pe ei :))

  1. Nu era prea sănătos să stai cu pamperșii pe tine. Nu de alta, dar nu au alarmă și părinții mai uită să verifice. Era mai safe cu scutece. Mașina de spălat ar fi fost bună, în schimb.

 10. M-as intoarce cu o scoica, pentru a avea ocazia sa retraiesc clipa primei iubiri ( chiar daca este doar pentru 2 ore la o pizza). Huh, ce greu a fost.

 11. N-ai idee. Ai pornit un precedent cu intrebarea asta. Am pus un departament de 150 oameni pe ganduri cu intrebarea ta. Dar, da…pana la urma am vrut eu sa fiu romantic! :)

 12. Eu mi-as lua o poza cu Justin Bieber. Sa le arat oamenilor ce poate face faceebokul din oameni si sa nu l mai inventeze nimeni:))

 13. Mi-as lua smartphone-ul sa imortalizez momentul de cumpănă din acel an, în care un puști de 6, la prima zi socială importantă (prima zi din clasa I) îi fură un sărut fetei de care îi plăcea și cu care va schimba zeci de bilețele și vizite la ea acasă, în următorii 10 ani. Apoi l-aș lua de guler, i-aș arată cine e el peste 20 de ani și l-aș sfătui cum să se poarte cu fetele. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.