Te scot la un burger de la Burger Van Bistro? (Concurs)

Update: câștigătorii sunt … *drumrolls* … Ioana Vasiliev, Mihai Andrieș și Lazăr Adrian. Vă voi contacta pentru a vă anunța cum intrați în posesia premiului :D 

Vi s-a întâmplat vreodată să comandați un burger cu un nume foarte interesant, fără să fiți atenți la descriere, iar apoi să descoperiți că era de fapt…vegetarian?

Eu am pățit-o undeva prin septembrie, la un festival din București. Toată ziua îmi stătuse gândul la un burger, așa că am mers la Burger Van, doar că…am comandat greșit. Burgerul meu conținea legume și o bucată de halloumi. Foarte bun, de altfel, dar nu era ce-mi doream.

Așa că, într-o miercuri în care ploua și vremea era mai mohorâtă decât de obicei, mi-am luat revanșa. Am testat (în premieră!) câțiva dintre cei zece burgeri noi pe care Burger Van îi are acum în meniu – atât în bistro, cât și în van-uri. Cei doi din imagine, pe numele lor de scenă, sunt Aloha – care conține ananas și atenție!, pentru cei care nu-s pasionați, jalapenos cu miere, și Goat Lambcare are în rețetă valeriană și portocală caramelizată cu brânză de capră.

Revenind la numele interesante din meniu. Pentru că și eu și Alex suntem doi pofticioși și curioși, am împărțit un “Nu știu burger”. Nici el nu știa, nici noi, dar combinația de mere, pere și blue cheese a spus totul. Cum să ratezi așa ceva? Am ales perfect. A fost cel mai bun burger dintre toate.

Pe lângă toate aceste rețete, o să mai adaug câteva: English Breakfest, care conține fasole, ciuperci, bacon, onion rings), Surf & Turf, burgerul cu creveți pe scobitoare, și un alt nume interesant, burgerul Kebab, pe care nu l-aș refuza datorită sosului de rodie pe care-l conține.

Q: Și pentru că nu îmi doresc să vă mai țin în suspans și cu gândul numai la acești burgeri, vă invit să îi încercați și voi. Pe oricare dintre cele zece noi rețete vreți. Ce trebuie să faceți?

A: Spuneți-mi trei alimente care credeți voi că nu ar trebui să lipsească din burgerul vostru ideal. Și dați-i un nume burgerului vostru. Puteți face asta până vineri, 18 noiembrie, ora 12:00. Eu voi extrage trei idei care sper să vă aducă noroc în aceeași zi. *

Ce e bine de știut: cele zece noi rețete vin la pachet cu noile cutii pentru delivery, care sunt foarte funky, o să aveți o surpriză deschizându-le, dar și cu o campanie de răvașe simpatice.

Răvașele te pot ajuta să câștigi un burger din noul meniu, iar dacă biletul nu e câștigător, poți să-l postezi pe facebook cu hashtag-urile: #burgericuravase și #newburgersintown și să intri la tombola care-ți poate aduce dreptul de a crea un burger pe care cei de la Burger Van îl vor include în meniu.

Succes!

*desigur, vă puteți înscrie doar o singură dată la concurs

Comentezi?

comments

Related Post

10 Replies to “Te scot la un burger de la Burger Van Bistro? (Concurs)”

 1. Buna, Andra!

  În viziunea mea burgerul ideal are așa:
  -carne de vită (de preferat una care zice “muuu” pe românește că în alea care vorbesc limbi străine ca japoneza sau spaniola nu am încredere)
  -varză murată (așa tradițional, acră și rozalie)
  -Cașcaval afumat (dinăla bun de care fac oamenii aia cu pălării cu borul mic de la Sibiu)

  Numele burgerului: Moldovean descurcăreț (i-aș spune moldoveancă dar ar însemna că ar fi o burger-iță) ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.