Te trimit la In Transylvania. Vrei să mergi? [Concurs]

Update: Am numit cei trei câștigători. Radu Militaru, Andreea Hlb și Irina. Felicitări!

Cred că v-am tot povestit despre cât de frumoasă e Transilvania. Cât de curată, cât de liniștită și câte și mai câte lucruri frumoase se-ntâmplă în zona aia. E regiunea din țară în care m-aș muta fără să clipesc. Dacă vă trebuie motive pentru a descoperi țara, puteți începe cu concerte, festivaluri și alte evenimente din afara orașului vostru care vă atrag atenția.

De data asta vă trimit la cam 3 ore și jumătate de capitală. Undeva în țara Făgărașului, în zona turistică Draguș – Sâmbăta, între 20 – 23 august are loc In Transylvaniaprimul festival din România organizat în mijlocul verii pe o pârtie de schi. E deja la a doua ediție și v-am povestit despre el și anul trecut

Ce înseamnă In Transylvania? Pe scurt, la altitudinea de 690 m, într-un loc înconjurat de pădure, veți putea asculta muzică, sta în camping, vă puteți cățăra pe panouri, trage cu arcul și puteți face coborâri în tiroliană. Nu sunt de evitat nici obiectivele turistice, Mânăstirea Sâmbăta de Sus, Cetatea Făgărașului, Herghelia Sâmbăta, locuri în care am fost și eu și pe care vi le recomand cu drag.

Sigur, dacă sunteți amatori de trasee, puteți merge pe Creasta Munților Făgăraș sau să mergeți să vă plimbați spre satele săsești specifice Transilvaniei.

Lineup-ul de anul ăsta are nume internaționale mari. Waldeck, Jaya The Cat, Lemon Bucket Orkestra, N.O.H.A, dar sigur, și nume binecunoscute din țară: Subcarpați, ROA, Pixels, Călin, Paulie etc.

Concurs

Am trei invitații duble pentru cei care vor să meargă la In Transylvania (eu nu ajung nici anul ăsta, din păcate). Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți: care este motivul pentru care vreți să fugiți de acasă atunci când fugiți?

Luni la prânz voi anunța cei 3 fericiți câștigători care vor beneficia de intrare la festival. Mult succes și distracție plăcută!

p.s. Adi are și el de oferit invitații pe blogul lui.

Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în reţeaua de bilete myticket.ro, iabilet.ro si easytickets.ro. Preţul unui abonament este de 70 Ron, iar biletele de o zi variază înte 15 şi 50 Ron.

In Transylvania foto 6

Comentezi?

comments

Related Post

10 Replies to “Te trimit la In Transylvania. Vrei să mergi? [Concurs]”

  1. Natura + Subcarpati. Ce raspuns poate fi mai bun de atat? Pentru asemenea combinatie e absolut necesar sa fugi de acasa !

  2. Fug de acasa cand vecinii repara pentru a n-a oara anul asta, fug de acasa pentru ca uneori ma simt mult mai ”ca acasa” in locuri pașnice ale naturii, pe vârfuri de munte, plutind în mare, respirând aerul proaspăt ce împânzește cortul și gustând din bunătățile pomilor fructiferi din zonele rustice.

    1. Te-nțeleg perfect, Irina. Așa că, vei fugi de acasă weekendul ce vine. Felicitări! Îți trimit eu un mail cu mai multe detalii. Mulțumesc!

  3. Fug de acasa sa ma relaxez. Sa ascult muzica buna, sa vad cerul plin de stele, sa simt aer proapat si curat. Fug de acasa sa cunosc lume noua, obiceiuri noi, mancaruri noi, muzica noua si nu in ultimul rand experiente noi.
    Fug de acasa sa ma cunosc pe mine, sa ma descopar asa cum sunt. Un om creativ, un om liber, un om care se bucura de lucurile simple :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.