The Temper Trap la Bucureşti (concurs)

Update: Felicitări, Floriana Laura! Tu ești câștigătoarea invitației duble. 

Berlin, 2016. Plecam singură la primul meu festival din afara țării: Lollapalooza, Berlin. Era începutul lui septembrie şi o căldură ca în mijlocul verii. Mă-ndrăgostisem deja de Berlin şi urma să mă îndrăgostesc şi de lineup-ul celei de-a doua zi de festival.

Aşadar, în acea duminică, după ce alergasem câțiva km buni ca sa prind primul concert din zi, într-un parc mai mare decât oricare altul pe care l-am văzut, am asistat la primul meu concert The Temper Trap. Îi ştiam deja de ceva ani buni, cunoşteam pe de rost Love Lost, Trembling Hands şi altele, şi ascultasem obsesiv Summer’s Almost Gone, piesă de pe ultimul album lansat chiar anul trecut, Thick as Thieves.

În ciuda celor aproape 30 grade care se simțeau precum 40, oamenii fredonau şi dansau, şi chiar şi de departe, australienii de la The Temper Trap sunau impecabil live.

Am fugit de la concert înainte să aud Sweet Disposition, motiv pentru care mă bucur că voi avea ocazia de a-i asculta a doua oară într-o jumătate de an, pe 21 februarie. Trupa se află în turneul de promovare al noului lor album, Thick as Thieves (pe care vă îndemn să-l ascultați cap-coadă), şi se opreşte şi la Bucureşti, în Fratelli Studios.

Concurs:

Am de oferit o invitație dublă la concertul premieră în România al celor de la The Temper Trap. Unde? În Fratelli Studios, pe data de 21 februarie. În deschidere li se vor alătura cei de la The Mono Jacks.

Ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia invitației? Lăsați un comentariu în care îmi spuneți titlul piesei la de The Temper Trap care vă aduce aminte de o persoană iubită sau dragă vouă.

Câștigătorul îl voi anunța pe 16 februarie, ora 16:00. Extragerea va fi prin random.org.

Pentru cei mai puțin norocoși, bilete mai găsiți aici sau în magazinele Uman, Senia, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H şi altele. Ne vedem pe 21 februarie, da?

Comentezi?

comments

Related Post

16 Replies to “The Temper Trap la Bucureşti (concurs)”

    1. Felicitări, Floriana! Tu ești câștigătoarea biletului dublu la concertul Temper Trap. O să te contactez în privat pentru a-ți oferi mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.