Ți-e dor de ce gătește mama? Vegeta îți aduce mâncarea de acasă!

Când eram în facultate mergeam mereu cu colegele mele la gară ca să-și ridice pachetul cu mâncare de acasă. Apoi ne opream la ele în cămin și mâncam și eu ce primiseră de la părinții lor (pentru că voiau să-mpartă cu mine, da?!). Se chinuiau să încălzească mâncarea pe o plită micuță, și până se-ntâmpla asta, ce-i drept, îți cam trecea pofta de mâncare.

După experiențele pe care le mai aud prin jur, am rămas cumva cu un soi de părere de rău și o întrebare: cum ar fi fost dacă aș fi stat și eu în cămin? Sau chiar dacă nu aș fi stat neapărat într-o cameră de cămin, cum ar fi fost dacă, pe perioada facultății, o provincială (care se trage din neam de moldoveni care știu să gătească) nepricepută în ale bucătăriei, venea la București și locuia singură?

Am râs imaginându-mi.

Pentru cei care-și petrec studenția cu caserole, pe care mai apoi le duc goale înapoi acasă, și mâncare pe care o împart cu colegii de cameră, pe principiul azi ai tu, mâine eu, Vegeta s-a gândit să le aducă studenților, direct în cămin, mâncarea de acasă.

Sună-ți mama sau bunica și roagă-le să-ți gătească ceva bun, ca pentru Moș Nicolae, și apoi spune-le să ducă pachetul duminică la unul dintre microbuzele Vegeta din orașul tău (lista de mai jos). Poți să-ți ridici pachetul în aceeași zi, la ora 17:30, din parcarea Complexului Grozăvești (București).

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de facebook Vegeta România. Vi s-a pregătit chiar și un concurs.

12313565_10201044572873802_2759690346990771145_n

Poate totuși găsesc pe cineva care să-mpărtă cu mine un pachet de acasă. Adi, ce zici?

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.